Slika, tv, avdio
22.07.2021 14:33
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsungov The Wall modelnega leta 2021 sedaj na voljo v Sloveniji

Gromozanski zaslon The Wall meri prek 1.000 palcev in ustvarja obširno platno za predstavitev vsebine

Samsung Electronics Co., Ltd. je danes na globalni trg poslal modularni zaslon The Wall (oznaka modela: IWA) modelnega leta 2021, ki premika meje. Z novo tehnologijo procesiranja, podprto z umetno inteligenco, nadgrajeno 120-herčno stopnjo osveževanja in različnimi možnostmi namestitve letošnji The Wall ponovno premika meje zaslonske tehnologije in nudi poslovnim uporabnikom brezmejno prilagodljivost za prikazovanje vsebin.

»Samsung se posveča ustvarjanju najnaprednejših zaslonov za tiste v ospredju video kreacij in doživljanja znamk,« je dejal Hyesung Ha, višji podpredsednik za vizualne zaslone pri Samsung Electronics. »The Wall modelnega leta 2021 je naš do sedaj najbolj poglobljen in vsestranski zaslon, ki poslovnim uporabnikom nudi popoln nadzor nad ustvarjanjem svojih sanjskih okolij.«

Novi Micro AI procesor takoj analizira in optimizira vsako sličico videa in nudi najboljšo možno kakovost slike. Z uporabo do 16 različnih modelov nevronskih mrež, ki so vsi naučeni v nadgrajevanju slike z umetno inteligenco (angl. AI upscaling) in tehnologiji globokega učenja, lahko Micro AI procesor optimizira kakovost slike do ločljivosti 8K, izboljša kontrast in odstrani šum.

Black Seal tehnologija prekrije zaslon The Wall s popolno enakomernostjo, ustvari gladko platno za čistejše črne odtenke s poudarjeno globino in ponudi edinstven kontrast ter brezhibne podrobnosti. Z najvišjo svetilnostjo 1.600 nitov The Wall nudi čisto sliko, ki izstopa tudi v svetli sobi. Ultra Chroma tehnologija ustvari ožje valovne dolžine, ki naredijo barve RGB dvakrat čistejše[1] in bolj natančne od običajnih LED diod. Vsaka dioda LED je zdaj do 40 odstotkov manjša[2], kar poveča čisti črn prostor med slikovnimi pikami za izboljšano enakomernost barv in večji kontrast.

Letošnji model omogoča lažjo namestitev zahvaljujoč novim brezžičnim povezavam in zasnovi brez okvirja, kar pomeni pol manjšo globino omarice kot prej[3]. Zaradi modularne tehnologije se lahko The Wall modelnega leta 2021 vgradi v različnih položajih, vključno s konkavnim, konveksnim, stropnim, visečim, nagnjenim in položajem L-oblike. S pomočjo tehnologije Factory Seam Adjustment potrebujejo uporabniki le eno nastavitev na omarico, kar odpravlja potrebo po nastavitvi vsakega modula posebej in prihrani čas.

The Wall modelnega leta 2021 ponuja najbolj podrobno sliko do sedaj s prvo ločljivostjo 8K v industriji, 120-herčnim osveževanjem in Simple 8K predvajanjem. The Wall se lahko namesti vodoravno do ločljivosti 16K s 15.360 x 2.160 slikovnimi pikami[4]. Gromozanski zaslon meri prek 1.000 palcev in ustvarja obširno platno za predstavitev vsebin.

The Wall ima vgrajene Micro HDR in Micro Motion funkcije in 20-bitno procesiranje za dosledno kakovost slike, primerno za razna komercialna okolja za gladko izkušnjo gledanja ne glede na lokacijo. Zaslon vključuje tudi štiri zaslone slika v sliki (PBP), kar omogoča štiri različne vire vsebin, ki so lahko hkrati prikazani v ločljivosti 4K. Funkcija 4-PBP se lahko uporablja za poslovne namene, kjer je potrebnih več zaslonov.

Vse funkcije zaslona The Wall so ustvarjene z mislijo na varnost. TÜV Rheinland je za zaslon podelil Eye Comfort certifikat za zmanjšano sevanje modre svetlobe, medtem ko certifikat EMC razreda B minimizira elektromagnetne valove za varno vgradnjo na domu.

Samsungov The Wall modelnega leta 2021 je od danes na voljo na izbranih trgih širom sveta. Za več informacij obiščite https://displaysolutions.samsung.com/the-wall.

[1] Vrednost temelji na internih standardih testiranja glede na običajne Samsung Signage LED zaslone.

[2] Glede na modelno leto 2020.

[3] Glede na modelno leto 2020.

[4] Pri običajni zasnovi in razmerju 16:9 je podprta ločljivost 8K (7.680 x 4.320)

Vas zanima več iz te teme?
Samsung televizorji Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več