Telefoni
23.03.2011 09:23
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsungov prestižni malček Galaxy S2 Mini

Samsung Galaxy S2 ugledal luč sveta!
Samsung Galaxy S2 ugledal luč sveta!

Britanskemu mobilnemu operaterju Three je na svetovni splet »ušel« prodajni katalog novih mobilnikov, ki jih bo ponudil v prodajo spomladi in čez poletje. Ta je med uporabniki mobilne telefonije vzbudil precejšnjo pozornost, saj se je na njem znašel težko pričakovani Samsungov prestižni malček Galaxy S2 Mini. Tu gre dejansko za nekoliko »okrnjeni« mobilnik Galaxy S2, ki ga je Samsung predstavil na dan zaljubljencev.

Mobilnik Samsung Galaxy S2 Mini kljub temu ni od muh. Ta je namreč opremljen s 3,7-palčnim oziroma 9,4-centimetrskim zaslonom. Mnogi so sicer pričakovali, da diagonala zaslona ne bo večja od treh palcev oziroma 7,6 centimetrov. Novinec za preračunavanje podatkov uporablja zmogljiv procesor frekvence 1,4 gigahercev. Tu je zagotovljena še podpora za brezžično omrežje Wi-Fi standarda n in priročni navigacijski sistem GPS.

In to še ni vse. Samsungov prestižni malček Galaxy S2 Mini ponuja še hitro povezavo HSDPA, digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov točk z bliskavico in sprednjo kamero ločljivosti VGA. Na vgrajenem pomnilniku je prednameščen mobilni operacijski sistem Androoid Gingerbread. Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S2 Mini bo britanski mobilni operater Three ponudil v prodajo aprila. Malček naj bi na sončno stran Alp prispel najkasneje do poletja.

Vas zanima več iz te teme?
Google telefoni

Prijavi napako v članku