Telefoni
04.11.2013 06:11

Deli z drugimi:

Share

Samsung W2014: Najdražji preklopni mobilnik doslej!

Podjetje Samsung je ponudilo v prodajo preklopno napravo W2014, ki je dovolj zmogljiva za zahtevnejša opravila in se bo zlahka prikupila najzahtevnejšim uporabnikom. Novincu lahko štejemo v slabost le visoko ceno, saj je zanj na daljnem vzhodu potrebno odšteti kar 1.200 evrov.
Za podjetje Samsung so preklopni mobilniki še vedno »in«!
Za podjetje Samsung so preklopni mobilniki še vedno »in«!

Medtem ko so številni proizvajalci preklopne pametne mobilne telefone že odpisali, je podjetje Samsung ponudilo v prodajo preklopno napravo, ki je dovolj zmogljiva tudi za najzahtevnejša opravila. Pametnemu mobilnemu telefonu Samsung W2014 lahko štejemo v slabost le visoko ceno, saj je zanj na daljnem vzhodu potrebno odšteti kar preračunanih 1.200 evrov. Novost naj bi bila kmalu naprodaj tudi na stari celini, trgovci pa jo bodo vrednotili na okoli 1.650 evrov.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona Samsung W2014 zajema zmogljiv 4-jedrni procesor Snapdragon 800 frekvence 2,3 gigahercev, sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov, digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov točk, spletno kamero ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk in 32 gigabajtov vgrajenega pomnilnika razširljivega preko pomnilniških kartic microSD. Novost omogoča sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM, za prikaz slik pa skrbi zaslon Super AMOLED s 3,7-palčno (9,4-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 800 x 480 slikovnih točk. Večdnevno avtonomijo delovanja pa zagotavlja baterija kapacitete 1.900 miliamper ur.

Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona Samsung W2014 je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.3 Jelly Bean. Novost naj bi v izbrane evropske države prispela še pred koncem leta.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku