Računalništvo, telefonija
07.02.2020 09:12

Deli z drugimi:

Share

Samsung vendarle izboljšal priljubljeni Galaxy Gear S2

Pametna ročna ura Samsung Galaxy Gear S2 je bila deležna pomembne posodobitve!
Pametna ročna ura Samsung Galaxy Gear S2 je bila deležna pomembne posodobitve!

Pri podjetju Samsung so konec leta 2015 najavili, da so pripravljeni na pričetek prodaje pametne ročne ure Galaxy Gear S2. Glavni dve značilnosti ure sta okroglo ohišje in pa operacijski sistem Tizen. Podjetje namreč pri pametnih urah stavi na lastno platformo in se ne odloča za uporabo Android Wear operacijskega sistema. Pri Googlu so Android Wear pripravili kot alternativo Androida s poudarkom na pametnih urah.

Ker pa pametna ročna ura Galaxy Gear S2 močno zaostaja za konkurenco, so se pri podjetju Samsung odločili, da bodo zanjo pripravili posodobitev operacijskega sistema. Nova posodobitev z oznako R730AUCU3CQK1 je presenetila mnoge, saj je podjetje Samsung z njo občutno nadgradil uporabniški vmesnik, tako da je ta zdaj enak tistemu, ki ga najdemo na novejši uri Galaxy Watch Active 2. Poleg tega je nadgradnja prinesla varnostne posodobitve in izboljšane avtonomije delovanja, kar bo nedvomno razveselilo mnoge.

Nova posodobitev operacijskega sistema za pametno ročno uro Samsung Galaxy Gear S2 je prinesla tudi novo funkcijo. Uporabniki lahko odslej namreč izbrišejo vsa obvestila naenkrat. Poleg tega posodobitev ni »velika«, saj je vsega skupaj le 6,79 megabajtov. Nadgradnjo lahko opravite tako, da odprete meni »Nastavitve« oziroma »Settiings«, »About Gear in izberite možnost Update Gear. Ura mora biti pri tem seveda povezana v svetovni splet.


Prijavi napako v članku