Telefonija
13.02.2008 08:39
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Soul

Samsung Electronics Co., vodilni ponudnik mobilnih telefonov in telekomunikacijske opreme, je danes oznanil prihod mobilnega telefona Soul, novega vodilnega izdelka podjetja v letu 2008. Za prvo predstavitev je Samsung izbral Svetovni kongres mobilne telefonije v Barceloni, kjer so predstavili nove vizije mobilnih telefonov, ki bodo popestrili življenja uporabnikov.

Samsung je mobilni telefon poimenoval Soul, kot vrhunec ekskluzivne serije mobilnih telefonov Ultra Edition, ki ponuja popolno ravnotežje med obliko in funkcionalnostjo. Soul, kratica za “The Spirit Of Ultra”, bo zanimiv za modno ozaveščene uporabnike, ki niso pripravljeni sklepati kompromisov med obliko in tehnologijo ter želijo le najboljše za navdih in spodbudo vsakdana.

Novi mobilnik bo podpiral standarde HSDPA (7,2 Mbps) in GPRS/EDGE (tripasovni) za hitro brskanje po spletu, ter se povezoval z drugimi aparati preko Bluetooth-a 2.0 in USB-ja. Imel bo tudi 2,2˝ (5,5 cm) zaslon, občutljiv na dotik, ter fotoaparat z ločljivostjo 5 milijonov točk.

Prihod Soul-a bo pospremila velika svetovna oglaševalska akcija, mobilni telefon pa bo v evropskih državah na voljo od aprila.


Prijavi napako v članku