Telefoni
05.03.2012 14:00
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung predstavlja Galaxy Tab 2

Galaxy Tab 2 10.1 sprednja stran
Galaxy Tab 2 10.1 sprednja stran

Samsung je predstavil prvo serijo tablic za leto 2012. S tablicama iz družine GALAXY Tab 2, ki vključuje 7- in 10-palčno različico, širi ponudbo in možnost izbire za uporabnika. Tablice iz serije Galaxy Tab 2 bodo na svetovnem trgu na voljo od marca.

Uporabniki bodo lahko izbirali med dvema različno velikima tablicama, kompaktno 7-palčno in radodarno 10.1-palčno različico. Obe različici bosta na voljo s 3G ali WiFi. Večja tablica z 10.1 palčnim ekranom je idealna za uporabo doma in družinske potrebe. Na drugi strani pa je manjša 7.0 palčna tablica odličen sopotnik za na pot, saj se s svojimi kompaktnimi merami odlično prilega v vsak žep. Tudi njenih 345 gramov med potjo ni zaznati, le njene odlične lastnosti in uporabno vrednost.

S prvim Android 4.0 predstavlja Samsung tablico z izboljšanimi lastnostnimi in funkcijami. Intuitivno upravljanje in prenovljena galerija aplikacij omogočajo še lažje upravljanje in deljenje vsebin. Novi operacijski sistem pa omogoča tudi brskanje po internetu, ki je hitro kot na osebnem računalniku. S HSPA + 21Mbps WiFi, pa lahko uporabnik uživa tudi ob hitrem nalaganju in izmenjavi podatkov.

Zahvaljujoč naprednemu operacijskemu sistemu in močnem 1GHz dvojedrnem procesorju je Samsung GALAXY Tab 2 brez težav kos obdelovanju in prikazovanju zahtevnih aplikacij, fotografij, video posnetkov in celo iger, na velikem ekranu na dotik. Nov in inovativen – vaša tablica vas lahko prepozna s funkcijo »Face Unlock« in se ob prepoznavi vašega obraza odklene.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku