Telefoni
10.07.2015 10:42

Deli z drugimi:

Share

Samsung poskuša srečo s superpoceni mobilnikom Galaxy V Plus

Samsung Galaxy V Plus je dostopen po super ugodni ceni!
Samsung Galaxy V Plus je dostopen po super ugodni ceni!

Podjetje Samsung je ponudilo v prodajo pametni mobilni telefon družine Galaxy, ki med uporabniki povzroča veliko zmede in to predvsem zaradi tega, ker je večina mobilnikov Galaxy dostopna po relativno visokih cenah. Za nakup pametnega mobilnega telefona Galaxy V Plus je namreč v prosti prodaji potrebno odšteti le preračunanih 75 evrov. Čeprav ime novosti Galaxy V Plus močno spominja na Galaxy S5 Plus, je novi mobilnik seveda daleč za paradnim konjem podjetja Samsung.

Pametni mobilni telefon Galaxy V Plus je bolj kot ne primeren za začetnike in manj zahtevne uporabnike storitev mobilne telefonije, saj je opremljen s 4 -palčnim (10,2-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 800 x 480 slikovnih točk, dvojedrni procesor frekvence 1,2 gigahercev in sistemskim pomnilnikom kapacitete 512 megabajtov. Za shranjevanje podatkov je na voljo dva gigabajta prostora, ki ga je mogoče razširiti z uporabo pomnilniške kartice microSD, in sicer do 64 gigabajtov. Za zajem fotografij je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti treh milijonov slikovnih točk, za spletne konference pa kamera ločljivosti 300 tisoč točk.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy V Plus za nameček temelji zgolj na mobilnem operacijskem sistemu Android 4.4 KitKat, za povezovanje v mobilna omrežja pa je na voljo modem 3G. Elektronika je zajeta v ohišju debeline 10,7 milimetrov, skupaj pa tehta le 123 gramov. Novost je trenutno naprodaj na malezijskem tržišču, kdaj bo novost prispela na prodajne police trgovin pa vsaj v tem trenutku še ni znano.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku