Telefoni
27.02.2013 11:57
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung je na sejmu Mobile World Congress 2013 prejel najprestižnejše nagrade GSMA Awards

Samsung je zopet dokazal, da je vodilni proizvajalec mobilnih naprav, saj je prejel številna priznanja za svoje izdelke in odlično uporabniško izkušnjo.
Samsung je na sejmu Mobile World Congress 2013 prejel najprestižnejše nagrade GSMA Awards
Samsung je na sejmu Mobile World Congress 2013 prejel najprestižnejše nagrade GSMA Awards

Strokovna žirija je Samsung prepoznala kot vodilnega proizvajalca mobilnih naprav. Ta naziv si je družba zaslužila na račun stalnega inoviranja ter najširše ponudbe mobilnih izdelkov v industriji, s katerimi je v lanskem letu postala tudi največji proizvajalec mobilnih telefonov na svetu.

Samsung GALAXY S III je prejel nagrado za najboljši pametni telefon, priznanje organizacije GSM Association pa si je prislužil na račun zmogljivosti in odličnega odziva s strani uporabnikov. GALAXY S III je Samsungov najboljši telefon ta hip, od svoje predstavitve pa je prepričal že več kot 40 milijonov kupcev po vsem svetu in s tem tudi postal najhitreje prodajana Samsungova naprava v zgodovini podjetja. Telefon GALAXY S III združuje naravno upravljanje z vrsto funkcionalnosti in odličnimi zmogljivostmi ter najboljšo uporabniško izkušnjo ta hip.

Strokovna žirija je v kategoriji najboljša mobilna naprava iz segmenta potrošniške elektronike nagrado podelila pametnemu fotoaparatu Samsung GALAXY Camera. Ta na področje fotografije prinaša napredno povezljivost, saj se zna kompaktni fotoaparat, ki zajema odlične posnetke, povezati tako v mobilna omrežja 3G/4G kot tudi v brezžična omrežja Wi-Fi. Enostavnost upravljanja in izjemno odzivnost fotoaparata zagotavlja operacijski sistem Android 4.1 (Jelly Bean). GALAXY Camera tako odgovarja zahtevam uporabnikov, ki si želijo pametnejši fotoaparat, s katerim bodo lahko enostavno urejali fotografije in jih hitro delili s prijatelji in znanci. Fotoaparat GALAXY Camera tako še poenostavlja zajem fotografij in video posnetkov ter njihovo deljenje kadarkoli in kjerkoli.

“2012 je bilo pomembno leto za Samsung, saj je družba dosegla vrsto rekordov v mobilni industriji. Veseli nas, da je strokovna žirija prepoznala naše inovacije v številnih kategorijah. Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bi naši izdelki in storitve uporabnikom ponudili kar najboljšo mobilno izkušnjo,” je povedal JK Shin, vodja oddelka IT in mobilnih komunikacij v družbi Samsung Electronics.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku