Dodatki za računalnike
07.10.2013 11:10
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung HomeSync: Oblačni predvajalnik za vse okuse

Podjetje Samsung je pred kratkim v prodajo ponudilo zanimiv večpredstavnostni predvajalnik HomeSync, ki temelji na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android. Na novost je mogoče priklopiti celo brezžično miško in tipkovnico za lažje brskanje po svetovnem spletu.
Samsung HomeSync je namenjen shranjevanju in takojšnjemu deljenju večpredstavnostnih vsebin prek zasebnega oblaka.
Samsung HomeSync je namenjen shranjevanju in takojšnjemu deljenju večpredstavnostnih vsebin prek zasebnega oblaka.

Ker vse več domačih uporabnikov posega po oblačnih storitvah za shranjevanje večpredstavnostnih vsebin, so se pri podjetju Samsung opogumili in z večmesečno zamudo onkraj luže vendarle v prodajo ponudili njihov oblačni predvajalnik za vse okuse. Večpredstavnostni predvajalnik HomeSync namreč temelji na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android in za povezovanje z domačim televizorjem uporablja vmesnik HDMI. Na novost je mogoče priklopiti celo brezžično miško in tipkovnico za lažje brskanje po svetovnem spletu.

Preračunanih 220 evrov vredna naprava podjetja Samsung je opremljena celo s terabajtnim trdim diskom, ki je namenjen shranjevanju in takojšnjemu deljenju fotografij, videoposnetkov in glasbenih datotek prek zasebnega oblaka. Novost trenutno podpira le mobilne naprave, ki so združljive s storitvijo Samsung Link, kot so na primer pametni mobilni telefoni Galaxy S2, S3, S4 in Note 3, tablična računalnika Note 8 in 10.1 (različica 2014) ter pametni digitalni fotoaparat Galaxy Camera. Trenutno žal še ni znano, kdaj bo večpredstavnostni predvajalnik Samsung HomeSync naprodaj tudi na stari celini.

Vas zanima več iz te teme?
predvajalniki

Prijavi napako v članku