Telefoni
31.10.2016 07:55

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S7 Edge še lepši in zanimivejši!

Koralno modri Galaxy S7 Edge Coral Blue bo zagotovo šel v prodajo kot za stavo!
Koralno modri Galaxy S7 Edge Coral Blue bo zagotovo šel v prodajo kot za stavo!

Eden najboljših pametnih mobilnih telefonov na svetu Samsung Galaxy S7 bo še pred pomladjo dobil dostojnega naslednika, ki naj bi zlahka opravil s celotno konkurenco. Tu seveda govorimo o pametnem mobilnem telefonu Galaxy S8, ki bo na voljo v dveh različicah in bo javnosti prvič razkrit konec februarja na sejmu mobilne telefonije MWC 2017 v Barceloni. Kljub temu so se pri podjetju Samsung odločili, da prenovijo Galaxy S7 Edge, in sicer na način, da ga ponudijo še v koralno modri.

Samsung je ponudil v prodajo koralno modri pametni mobilni telefon Galaxy S7 Edge predvsem zaradi tega, da bi na račun priljubljenega pametnega mobilnega telefona še nekaj dodatnega zaslužil. Dejstvo je namreč, da je bila koralno modra barva zdaleč najbolj priljubljen barvni odtenek pri pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy Note 7. Novost je oblikovana na način, da v javnosti ne ostane neopažena, primerna pa je tako za ženske kot moške uporabnike storitev mobilne telefonije.

Podjetje Samsung bo pametni mobilni telefon Galaxy S7 Edge Coral Blue ponudil v Združenih državah Amerike v prodajo že 5. novembra, zanj pa bo v prosti prodaji potrebno odšteti okoli preračunanih 730 evrov. Trenutno žal še ni podatka o tem, kdaj bo koralno modra novost prispela tudi k nam.


Prijavi napako v članku