Telefoni
06.08.2015 07:49
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S4 Mini Plus prispel v Evropo!

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 Mini Plus ponuja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 Mini Plus ponuja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo.

Na trgu mobilne telefonije je izjemno veliko podjetij, ki si želijo prepričati kar največ potencialnih uporabnikov. Med njimi vsaj po številu novih pametnih mobilnih telefonov kakopak izstopa podjetje Samsung, ki ima v svoji ponudbi na desetine mobilnikov. Ker pa vsi niso na voljo na evropskem trgu, vas bo zagotovo razveselila novica, da je na stari celini odslej naprodaj pametni mobilni telefon Galaxy S4 Mini Plus, ki je kljub nekoliko zastareli tehnologiji še vedno kos vsem zahtevam sodobnih uporabnikov.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 Mini Plus (model I9195) ima v primerjavi s predhodnikom nekoliko zmogljivejši procesor, saj za preračunavanje podatkov uporablja novejši 64-bitni procesor Snapdragon 410 s štirimi sredicami Cortex-A53 frekvence 1,2 gigahercev, za grafiko pa skrbi grafično jedro Adreno 306. Preostala strojna oprema pa obsega 4,3-palčni (10,9-centimetrski) zaslon AMOLED ločljivosti 960 x 540 slikovnih točk, poldrugi gigabajt sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik z osmimi gigabajti prostora (razširljiv preko pomnilniške kartice microSD). Tu sta na voljo še digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in spletna kamera ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk.

Na pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S4 Mini Plus z baterijo zmogljivosti 1.900 miliamper ur je žal nameščen le mobilni operacijski sistem Android 4.4 KitKat. Na srečo pa je novost relativno poceni, saj se cena v evropskem prostoru giba okoli 240 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku