Telefoni
11.02.2013 16:57

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Note 2 za punce

Podjetje Samsung naj bi kmalu za nežnejši spol ponudilo v prodajo pametni mobilni telefon Galaxy Note 2 v roza barvi. Ta naj bi bil takoj po valentinovem na voljo na Daljnem vzhodu, konec februarja oziroma najkasneje v prvi polovici marca pa bo po vsej verjetnosti naprodaj tudi pri nas.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 2 v roza barvi bo poslovnim ženskam zagotovo všeč!
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 2 v roza barvi bo poslovnim ženskam zagotovo všeč!

Podjetje Samsung se dobro zaveda, da je prenekateri ženski zelo pomembno, v kakšni barvi je njen pametni mobilni telefon, zato so se na svetovnem spletu pojavile govorice, da naj bi južnokorejski gigant kmalu ponudil v prodajo novo različico priljubljenega mobilnika iz družine Galaxy Note 2. Čeprav Samsung spletnih govoric o prihodu mobilnika Galaxy Note 2 v roza barvi ni ne potrdil ne zanikal, se je ta že pojavil na neki tajvanski spletni prodajalni. Zato je verjetno le še vprašanje časa, kdaj bo novost zašla še na preostale trge.

Govorice o prihodu mobilnika Galaxy Note 2 v roza barvi niso iz trte zvite, saj podjetje Samsung v nežni barvi ponuja že dva pametna mobilnika, in sicer Galaxy Note prve generacije in Galaxy S3. Novi Galaxy Note 2 naj bi bil takoj po valentinovem na voljo na Daljnem vzhodu, konec februarja oziroma najkasneje v prvi polovici marca pa bo po vsej verjetnosti naprodaj tudi pri nas.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 2 v roza barvi bo kakopak pisan na kožo predvsem poslovnim ženskam, saj bo tako kot ostale različice opremljen s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom Super AMOLED ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk. Za učinkovito preračunavanje podatkov bosta poskrbela 4-jedrni procesor Exynos frekvence 1,6 gigaherca in pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov, medtem ko bo za shranjevanje podatkov na voljo do 64 gigabajtov vgrajenega pomnilnika. Tu bosta na voljo še digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk in kamera ločljivosti 1,9 milijona točk.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku