Telefoni
17.01.2017 08:41
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy C7 Pro: Odličen telefon za zanimivo ceno

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy C7 Pro za relativno malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy C7 Pro za relativno malo denarja ponuja veliko!

O težko pričakovanem pametnem mobilnem telefonu Galaxy S8 podjetja Samsung se govorice na svetovnem spletu še vedno širijo kot za stavo, saj gre za enega najbolj pričakovanih telefonov v letu 2017. Kljub temu pri južnokorejskem gigantu na spijo in pripravljajo nove pametne mobilne telefone kot za stavo. Z novim pametnim mobilnim telefonom Samsung Galaxy C7 Pro lahko brez težav rečemo, da je podjetje Samsung z njim zadelo v polno, saj gre za telefon srednjega cenovnega razreda, ki je opremljen tako z zanimivo strojno opremo kot naprednimi možnostmi, ki so sicer značilne za pametne mobilne telefone srednjega cenovnega razreda.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy C7 Pro je primeren tako za delo kot za preživljanje prostega časa, saj so ga inženirji južnokorejskega giganta opremili s kar 14,5-centimetrskim (5,7-palčnim) superkakovostnim zaslonom Super AMOLED ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Preostala strojna oprema pa tudi ni od muh. Ta namreč obsega osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 626, vgrajeno grafično kartico Adreno 506, sistemski pomnilnik kapacitete štiri gigabajte in vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti oziroma 64 gigabajti prostora (odvisno od različice). Če bo količina vgrajenega pomnilnika premajhna, si lahko pomagamo s pomnilniško kartico microSD, saj je na voljo reža zanj. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa novemu pametnemu mobilnemu telefonu Samsung Galaxy C7 Pro zagotavlja baterija kapacitete 3.300 miliamper ur.

Za prijavo v pametni mobilni telefon Samsung Galaxy C7 Pro lahko uporabnik koristi kar prstni odtis, saj je v gumbu »domov« vgrajen bralnik prstnih odtisov, medtem ko je za zajem kakovostnih fotografij na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk z zaslonko f/1.9. Novost je celo opremljena z napredno možnostjo oziroma tehnologijo Always-On, kar pomeni, da je zaslon vedno vključen. Ta uporabniku prikazuje bistvene informacije, pri tem pa vsako uro porabi samo okoli slab odstotek baterije. Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy C7 Pro je pričakovano nameščen mobilni operacijski sistem Android 6.0.1 Marshmallow, ki bo v naslednjih nekaj mesecih po vsej verjetnosti deležen posodobitve na novejši Android 7.0 Nougat.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy C7 Pro bo je na južnokorejskem trgu naprodaj od 16. januarja, uporabniki pa lahko izbirajo med zlato, modro in roza barvo. Maloprodajna cena za soliden pametni mobilni telefon pa je postavljena na preračunanih 380 evrov.


Prijavi napako v članku