Triki in nasveti
06.09.2011 12:01
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

S Si.mobilovo aplikacijo do popolnega nadzora porabe

Se vam zdi aplikacija Si.info uporabna?
Se vam zdi aplikacija Si.info uporabna?

Čeprav je minil že dober mesec, odkar je družba Si.mobil napovedala občutno zvišanje cen naročniških paketov, se strasti med razočaranimi uporabniki še niso povsem pomirile. Kot da to ni bilo dovolj, je drugi največji mobilni operater pričel še z nadgradnjo omrežja. To številnim uporabnikom povzroča veliko preglavic pri opravljanju telefonskih klicev.

Da bi se družba Si.mobil lahko vsaj malo prikupila svojim jeznim uporabnikom, ki imajo v lasti prenosno napravo Android, je zanje pripravila nadvse uporabno aplikacijo. Tu gre za programsko opremo Si.info, ki Si.mobilovim naročnikom omogoča spremljanje informacij o svojem naročniškem razmerju. Z aplikacijo lahko pregledujejo porabo in najdejo najbližje prodajno mesto preko naprednega geo-iskalnika. Poleg tega lahko za nameček preverijo še ceno za opravljene storitve v tujini.

Za varnost je relativno dobro poskrbljeno. V aplikacijo se namreč lahko prijavimo tako, da vpišemo našo telefonsko številko in geslo, ki ga uporabljamo za dostop do portala MOJ SI.MOBIL (http://goo.gl/T6FIl). Če uporabniškega računa še nimamo, ga brezplačno registriramo. Vsestransko uporabna aplikacija Si.info je že dostopna na portalu Android Market, in sicer na spletnem naslovu http://goo.gl/BX9uH. Ta aplikacija je seveda že dalj časa na voljo za Applov mobilnik iPhone. Dosegljiva je na naslovu http://goo.gl/evD2s.


Prijavi napako v članku