Obvestila podjetij
Poslovne rešitve
28.09.2022 17:20

Deli z drugimi:

Share

Rojena je zvezda: EINSTAR 3D skener!

Na trg je bil pred kratkim lansiran novi ročni 3D skener - Shining3D predstavlja Einstar 3D skener, kateri po izjemno dostopni ceni omogoča kakovostno 3D skeniranje. Visokokakovosten barvni 3D zajem podatkov je sedaj na voljo vsem uporabnikom.

Zakaj sploh 3D skeniranje?

3D skeniranje je ena izmed najhitreje rastočih 3D tehnologij. Z najsodobnejšo tehnologijo lahko povečate konkurenčnost na trgu in si olajšate delovne procese. Poslanstvo podjetja Shining3D je narediti kakovostno digitalno 3D tehnologijo (3D skeniranje) dostopno vsakomur in na takšen način pomagati podjetjem in posameznikom pri vstopu v digitalni 3D svet. Pred kratkim so razvili nov produkt – Einstar. Gre za ročni 3D skener, ki vsakomur omogoča digitalizacijo svojih procesov, saj je slednje vse bolj pomembno za uspešnost na tržišču.

S čim vse vas bo (poleg tega, da je ugoden) Einstar prepričal?

Einstar je opremljen s tremi infrardečimi projektorji, dvema globinskima kamerama in eno barvno RGB kamero, s čimer lahko zlahka zajame vse podrobnosti objekta. Omogoča hitro in stabilno 3D skeniranje na prostem. Dobili boste visokokakovostne podatke v barvni teksturi. Je popolno orodje za preprost in učinkovit začetek s 3D skeniranjem oziroma vstop v svet 3D tehnologije nasploh.

Glavne značilnosti Einstar 3D skenerja:

1. Široko področje uporabe

Zahvaljujoč številnim izhodnim formatom podatkov je idealno orodje za 3D skeniranje v številnih projektih in panogah, s čimer odpira nove razsežnosti idej in ustvarjalnosti. Pomaga vam lahko pri veliko procesih, kot npr. 3D printanju, oblikovanju, digitalnem arhiviranju, izobraževanju, v kulturi in umetnosti ter pri prikazu VR (angl. Virtual reality – navidezne resničnosti) in AR (angl. Augmented reality – obogatene resničnosti).

2. Visokokakovostni podatki

Hitro in enostavno zbiranje podatkov o oblakih točk visoke gostote z razdaljo točk do 0,1 mm.

3. Velik barvni kontrast

Izkoristite prednosti vgrajene barvne RGB kamere. Einstar zajame izvirne barve skeniranih predmetov.

4. Tehnologija usmerjena v zajem detajlov

Vgrajena tehnologija za izboljšanje podrobnosti bolje vodi vaš proces 3D skeniranja, optimizira oblak točk in tako omogoča popoln zajem podatkov.

5. Stabilno 3D skeniranje na prostem

Opremljen je s tremi infrardečimi projektorji VCSEL, dvema globinskima kamerama in eno RGB kamero, zato lahko brez težav zagotovi stabilen zajem podatkov tudi na prostem. Omogoča nastavljivo razdaljo za 3D skeniranje majhnih in velikih predmetov.

6. Očem prijazen

Pri 3D skeniranju ljudi zaradi nevidne svetlobe projektorja zagotovi varnost očem.

7. Poenostavljena uporabniška izkušnja

Je ergonomsko oblikovan, kar omogoča nemoteno in hitro 3D skeniranje s preprosto naknadno obdelavo podatkov. Z inteligentnim algoritmom ponuja številne koristne funkcije, kot recimo pametno sledenje, samodejno poravnavo in “Plug & Play” zagon.

Zagotovite si svoj Einstar 3D skener

Izkoristite popust takoj po predstavitvi tega novega 3D skenerja in si ga zagotovite za 799 EUR (cena brez DDV)! Za nakup in ostale informacije se lahko obrnete na www.3way.si, kjer ponujajo celoten spekter 3D tehnologije (P.R.).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D tehnologija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3WAY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 3WAY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3WAY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več