Telefoni
06.10.2009 07:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ročna ura z mobilnikom Kempler & Strausse W PhoneWatch

Vsestransko uporabna ročna ura W PhoneWatch.
Vsestransko uporabna ročna ura W PhoneWatch.

Za slabih 200 ameriških dolarjev je onkraj luže že mogoče kupiti nadvse zanimivo ročno uro z mobilnikom W PhoneWatch podjetja Kempler & Strausse, ki je pisana na kožo predvsem poslovnežem. Novinka se lahko pobaha kot najmanjša vseopravilna ročna ura s štirifrekvenčnim mobilnim telefonom, saj je opremljena s spletno kamero, vgrajenim pomnilnikom kapacitete 4 GB, režo za pomnilniške kartice microSD in povezavo Bluetooth.

Vrhunska ročna ura W PhoneWatch za prikazovanje slik uporablja 3,81-centimetrski zaslon ločljivosti 128 x 128 točk, ki je občutljiv na dotik. Funkcije na zaslonu lahko izbiramo kar s prsti ali s pomočjo miniaturnega peresca. Digitalna kamera lahko zajame fotografije do ločljivosti 640 x 480 točk in filmske posnetke do ločljivosti 128 x 104 točk. Vgrajena baterija zagotavlja do 100 ur avtonomije v pripravljenosti, 150 minut telefonskih pogovorov in 150 minut predvajanja glasbenih datotek mp3.

Ročna ura z mobilnikom W PhoneWatch podjetja Kempler & Strausse naj bi na evropski trg prispela proti koncu leta. Njena maloprodajna cena se bo po vsej verjetnosti gibala okoli 200 evrov.


Prijavi napako v članku