Igre
10.06.2019 06:00

Deli z drugimi:

Share

Rocket League se vrača v osemdeseta

V času dogodka bodo igralci zbirali kasete, s katerimi bo možno odkleniti različne dobrote.
V času dogodka bodo igralci zbirali kasete, s katerimi bo možno odkleniti različne dobrote.

S prihodom vročih dni se poletna sezona začenja tudi v priljubljeni nogometni dirkačini Rocket League. Ta z dogodkom Radical Summer odhaja nazaj v osemdeseta leta, ko so se na filmskih platnih in TV sprejemnikih vrteli: Back to the Future, E.T., Ghostbusters, The Goonies, Karate Kid, Knight Rider, Top Gun in ameriški wrestling.

Dogodek, ki bo potekal v štirih delih od 10. junija do 19. avgusta, bo prinesel nova vozila, predmete in celo igralne načine. Prvi takšen bo Ghost Hunt, kjer bodo igralci v slogu Izganjalcev duhov s protonskimi pospeševalniki lovili in prenešali žoge v nasprotnikovo polje. Obenem bo za slaba 2 € možno kupiti prepoznaven avtomobil Ecto-1, ki bo zagotovo narisal nasmeh na obraz vsem ljubiteljem franšize Ghostbusters. Z 22. julijem pa se bo ponudbi pridružil še KITT, ki ga je v kultni seriji Knight Rider vozil David Hasselhoff.

Za pokušino je tu izvrsten napovednik, v katerem mrgoli referenc na popkulturne fenomene 80 let, piko na i pa doda skladba Playing with the Boys Kennyja Logginsa, ki se jo oboževalci filmske klasike Top Gun zagotovo spomnijo iz ikoničnega prizora odbojke na mivki.


Prijavi napako v članku