Telefoni
08.04.2018 09:15

Deli z drugimi:

Share

Robusten telefon odporen na vse za pičlih 40 evrov!

Ulefone Armor Mini je primeren tako za športne aktivnosti kot za potepanja v naravi.
Ulefone Armor Mini je primeren tako za športne aktivnosti kot za potepanja v naravi.

Sodobni pametni mobilni telefoni obvladajo tisoč in eno stvar in se nanje zanašamo na vsakem koraku, a jih lahko zaradi njihove krhkosti brez večjih težav poškodujemo ali celo uničimo, brez električne vtičnice pa pogosto ne zdržijo več kot en dan. Ko pa opravljamo športne aktivnosti ali se potepamo v naravi, pa pogosto potrebujemo le običajen telefon, s katerim lahko opravljamo telefonske klice ali pa pošljemo kakšno sporočilo. To je bil tudi razlog, zakaj je kitajsko podjetje Ulefone pripravilo telefon, ki je odporen na vse, zdrži dolgo in je cenovno nadvse dostopen.

Telefon Ulefone Armor Mini se ponaša s standardom IP68, kar pomeni, da je odporen tako proti padcem, prahu in vodi, pri čemer lahko v vodi zdrži do 30 minut na globini enega metra in pol. Ta se ponaša tudi z dolgo avtonomijo delovanja, saj mu baterija kapacitete 2.500 miliamper ur zagotavlja do 21 avtonomije v stanju pripravljenosti in do 12 ur pogovorov. Ker pa gre tu za osnovi mobilni telefon ne preseneča, da je ta opremljen s procesorjem MediaTek MT6261D in zaslonom z zgolj 6,1-centimetrsko oziroma 2,4-palčno diagonalo in ločljivostjo QVGA (240 x 320 točk).

Pri telefonu odpornem na vse Ulefone Armor Mini najdemo še digitalni fotoaparat ločljivosti 300 tisoč slikovnih točk, 32 megabajtov vgrajenega pomnilnika, podporo za dve telefonski kartici SIM in radijski sprejemnik FM. Temu primerna je tudi cena, saj bomo za nakup mobilnega telefona Ulefone Armor Mini morali odšteti le preračunanih 40 evrov (https://ru.aliexpress.com/item/Ulefone-IP68/32860778288.html).


Prijavi napako v članku