Računalništvo, telefonija
26.11.2020 10:50
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odličnemu robotskemu sesalniku Xiaomi Viomi V3 zdaj oklestili ceno

Če so bili včasih robotski sesalniki prava redkost, jih danes najdemo v marsikaterem domu. Spoznali smo namreč, da nam olajšajo čiščenje, medtem ko lahko mi počnemo kar koli drugega. Stanovanje je vsak dan posesano, ne da bi morali za to kaj narediti.
Pametni robotski sesalnik Xiaomi Viomi V3
Pametni robotski sesalnik Xiaomi Viomi V3

Xiaomi je kitajsko podjetje, ki smo ga sprva v večini poznali po poceni in kakovostnih pametnih mobilnih telefonih, izdeluje pa vse vrste naprav, od pametnih svetil do pametnih zobnih ščetk. Za relativno nizko ceno njihovi izdelki nudijo ogromno, prav zato so med uporabniki tako priljubljeni.

Pametni robotski sesalnik Xiaomi Viomi V3 ni pri tem nobena izjema. Je priročen pomočnik, ki bo z vašimi minimalnimi napori očistil prah in vas tako vsak dan razvajal ob prihodu iz službe ali sprehoda. Visok je zgolj 9,4 centimetra, tako da se bo podal tudi pod kakšno sedežno garnituro ali omaro oziroma na težko dostopna mesta.

Xiaomi Viomi V3 – največja učinkovitost

Z največjo sesalno močjo 2600 Pa bo kos nalogi, ki jo od njega pričakujete. Laserski navigacijski sistem LDS mu omogoča hitrejše skeniranje prostora in izris zemljevida oziroma tlorisa. 12 občutljivih senzorjev mu pomaga spoznati še tako kompleksno okolje, z njihovo pomočjo pa se vbo zlahka izognil oviram na svoji poti. Nastavite lahko tudi urnik čiščenja, združljiv pa je tudi z Android in iOS operacijskima sistemoma, tako da bo upravljanje še lažje in bolj enostavno. Vgrajena umetna inteligenca poskrbi za njegovo optimalno pot in učinkovito čiščenje, tako da skrajša čas in izboljša učinkovitost naprave.

Omogoča tri načine čiščenja, in sicer suho, mokro in kombinirano. Uporabljate ga lahko v različnih etažah, kar mu med drugim omogoča tudi zmogljiva 4900 mAh baterija, ki omogoča sesanje do okoli 250 kvadratnih metrov površine.

Akcijska cena

Pametni robotski sesalnik Xiaomi Viomi V3 lahko pri spletnem trgovcu Cafago zdaj kupite po znižani ceni, saj so že tako nizko akcijsko ceno znižali še za nekaj evrov na 369,99 evra . Dostava izdelka v Slovenijo je brezplačna, pa tudi na carinske dajatve lahko pozabite, saj vam bodo robotski sesalnik Xiaomi Viomi V3 poslali iz evropskega skladišča. Več na TEJ SPLETNI POVEZAVI, kjer lahko izdelek tudi kupite.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku