Življenjski slog
23.05.2023 12:15
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Robotski sesalnik Roborock S8: pametno mapiranje in prilagojene rutine čiščenja

Sesanje je opravilo, ki se ga doma največkrat izogibamo. V vročih poletnih mesecih, ko bodo visoke temperature pokazale svoje zobe, pa bo njegova priljubljenost še upadla. Rešitev je lahko robotski sesalnik. A katerega izbrati?
Foto: Roborock
Foto: Roborock

Na trgu je izbire ogromno. Preden se izgubite v ponudbi, vam predstavimo robotski sesalnik Roborock S8.

Je vrhunski robotski sesalnik, ki omogoča glasovno upravljanje preko Amazon Alexe, Google Assistanta in Applove Siri (vse v angleškem jeziku). Poleg tega ga lahko upravljate tudi s pomočjo aplikacije Roborock.

Z močjo sesanja do 6000 Pa zagotavlja izjemno učinkovito čiščenje. Sesalnik je primeren tako za suho kot za mokro čiščenje. Opremljen z dvojno gumijasto glavno krtačo DuoRoller, ki poskrbi za odlične rezultate, zmanjšuje zapletanje las, učinkovito odstranjuje umazanijo in majhne delce prahu. S funkcijo soničnega brisanja lahko učinkovito odstrani celo zasušene madeže, dlake ter prah s trdih tal in preprog.

Roborock S8 pozna dom skoraj bolje kot vi

Z novo generacijo so pri Roborocku nadgradili tudi mop sistem, tako da robotski sesalnik Roborock S8 s soničnim brisanjem drgne tla do 3000-krat na minuto.

Napredna tehnologija 3D-zaznavanja ovir s strukturirano svetlobo zagotavlja izjemno natančno navigacijo. S8 razmišlja pametneje in dela hitreje. Roborock S8 ustvarja podrobne zemljevide za optimalno čiščenje. Omogoča nastavitev prepovedanih območij (v aplikaciji lahko narišete nevidne stene, da omejite določena področja, ki se jih robotski sesalnik ne bo dotaknil) in prilagojenih rutin.

S 3D mapiranjem bo imel dom pod nadzorom, dodate lahko virtualno pohištvo – in zapomnite si – bolj podroben, kot je zemljevid, bolj optimizirano je čiščenje. Večnivojsko mapiranje samodejno zazna različna nadstropja hiše. Prilagodite čas čiščenja z rutinami po meri in določite delovne poti za specifična območja doma, redno ali po potrebi. Izberite polnjenje izven konic, kar prihrani energijo in zmanjša stroške porabe energije.

Tri ure sesanja brez postanka

Če se med čiščenjem sesalniku izprazni baterija, se samodejno vrne na polnilno postajo in se ponovno napolni. Polna baterija s kapaciteto 5000 mAh zadostuje za sesanje površine do 300 m2 ali mokro čiščenje površine do 200 m2, ob tem pa je maksimalni čas delovanja 180 minut.

Želite samodejno praznjenje koška in celo polnjenje rezervoarja z vodo?

Nadgradnja robotskega sesalnika Roborock S8 je Roborock S8+. Roborock S8+ je gospodar hišnega prahu, saj s svojo postajo, ki izprazni košek sesalnika po vsakokratnem čiščenju, poskrbi, da še to delo opravi namesto vas.

Roborock S8 Pro Ultra pa ima poleg nekoliko boljše baterije in postaje, ki izprazni košek sesalnika, tudi sistem za samodejno polnjenje rezervoarja za vodo (200 mililitrov).

Vse tri sesalnike v črni in beli barvi najdete TUKAJ.

Še več robotskih sesalnikov lahko najdete v spletni trgovini Enaa.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več