Igre
05.08.2021 12:30

Deli z drugimi:

Share

Boj proti korupciji se nikoli ne konča

Robocop: Rogue City je povratek ikoničnega junaka, ki se bo ponovno spopadel s korupcijo na ulicah in državnih ustanovah.
Robocop: Rogue City je povratek ikoničnega junaka, ki se bo ponovno spopadel s korupcijo na ulicah in državnih ustanovah.

Studio Teyon, ki je poznan po streljačini Terminator: Resistance, je dobil licenco za razvoj povsem nove igre o kiborgu z nagnjenostjo k nasilju in filmskim monologom. A tokrat je stroj eden izmed dobrih fantov. To je Robocop: Rogue City, popolnoma nova pustolovščina o prihodnosti zakona in reda.

Robocop: Rogue City bo sledil novi zgodbi, ki temelji na prvih treh Robocop filmih, prvi izmed njih je izšel davnega leta 1987. Založniški studio Nacon trdi da je njegova trajna zapuščina dokaz, da je Robocop presegel pop kulturo in navdušuje vse generacije gledalcev. Napovednik ne razkrije veliko, vendar nam je nekoliko več podrobnosti razkrila uradna stran na Steamu.

Postanite ikonični pol človek, pol stroj, heroj ulic, ki bo poskušal doseči pravico na nevarnih, kriminalnih ulicah starega Detroita. Oboroženi boste z vašo zvesto pištolo Auto-9, kibernetsko moč, dolgoletnimi izkušnjami in različnimi orodji. Borili se boste proti silam, ki želijo uničiti vaše mesto in dom. Korupcija in pohlep ne poznata meja.

Za zdaj je neznanih še veliko spremenljivk, in za kaj več podrobnosti bo potrebno počakati še kar nekaj časa, kajti Robocop: Rogue City bo izšel šele leta 2023.

Več najnovejših gaming novic v naši spletni rubriki Igre.

Vas zanima več iz te teme?
Steam igre napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

MARUSSIG d.o.o.

Čepovanska 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 508 427
Z digitalizacijo prehiteti konkurenco ERP je prilagodljivo, optimirano in vitko možgansko središče tehnološkega sistema vašega podjetja. Ponudbe, nabave, načrtovanje dobav ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10