Računalništvo, telefonija
24.06.2015 14:47
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh že šestič zapored izglasovano za najbolj etično podjetje

Podjetje Ricoh je zmožno dosegati izjemne poslovne uspehe in ob tem ohranjati nadvse visoko raven poslovne etike v tehnološkem sektorju.
Podjetje Ricoh je zmožno dosegati izjemne poslovne uspehe in ob tem ohranjati nadvse visoko raven poslovne etike v tehnološkem sektorju.

V zadnjih letih smo priča čedalje večjemu prikazu neetike, čeprav etično in družbeno ravnanje postaja vse pomembnejše tako na zasebnem kot na poslovnem področju. Tega pa se k sreči več kot dobro zavedajo pri podjetju Ricoh, saj so s strani inštituta Ethisphere že šestkrat zapored prejeli prestižno nagrado najbolj etičnega podjetja na modrem planetu. Nagrado je podjetju Ricoh podelil inštitut, ki velja za vodilnega pri določanju in razširjanju standardov poslovne etike.

Nagrada najbolj etičnega podjetja na planetu »2015 World’s Most Ethical Company« predstavlja razmerje med etičnostjo pri poslovni praksi in splošno uspešnostjo podjetja. Končna ocena je namreč sestavljena iz kar petih ključnih kategorij, in sicer etika in združljivost (35 odstotkov), korporativno državljanstvo in odgovornost (20 odstotkov), kultura etike (20 odstotkov), upravljanje (15 odstotkov) ter vodenje, inovacija in ugled (10 odstotkov). To kaže na to, da je podjetje Ricoh dejansko zmožno dosegati izjemne poslovne uspehe in ob tem ohranjati nadvse visoko raven poslovne etike v tehnološkem sektorju.

Celoten seznam nagrajenih podjetji v poslovni etiki »2015 World’s Most Ethical Companies« v vseh kategorijah je na voljo tukaj. Za več informacij o podjetju Ricoh in njegovih izdelkih pa se obrnite na uradnega distributerja, Vibor d.o.o (http://www.vibor.si/).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku