Industrija
13.04.2021 07:34
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh med najboljšimi v Evropi

Ricoh je pred kratkim naznanil, da se je že tretje leto zapored uvrstilo na februarski seznam Magic Quadrant for Managed Workplace Services za najboljše delovne storitve.
Ricoh si je prislužil nagrado za najboljše delovne storitve, s katerimi podpirajo delo na daljavo, avtomatizacijo procesov in uporabo oblaka.
Ricoh si je prislužil nagrado za najboljše delovne storitve, s katerimi podpirajo delo na daljavo, avtomatizacijo procesov in uporabo oblaka.

Ocenjevanje vodi podjetje Gartner Inc., ki je testiralo 19 ponudnikov, med njimi tudi podjetje Ricoh, na podlagi različnih kriterijev za popolnost vizije in zmožnosti izvrševanja v prostoru MWS. Ricoh je blestel v vseh kategorijah in si prislužil mesto na seznamu Magic Quadrant za najboljše vodene storitve na delovnem mestu v Evropi.

»Gartner definira vodene storitve na delovnem mestu(MWS) kot podskupino trga zunanjega izvajanja IT (ITO). MWS vključuje tradicionalno zunanje izvajanje za končne uporabnike (EUO) in nove digitalne storitve na delovnem mestu, ki končnim uporabnikom zagotavljajo samodejno in integrirano podporo v oblaku. MWS je osredotočen na zagotavljanje kakovostne digitalne izkušnje na delovnem mestu končnim uporabnikom, tako da lahko organizacije izkoristijo svojo digitalno spretnost pri razvoju novih digitalnih poslovnih storitev. Cilj je spodbuditi vključenost uporabnikov in spretnost z bolj potrošniškim delovnim okoljem, hkrati pa optimizirati stroške.«

Avtomatizirano delovno okolje z umetno inteligenco

Strategija podjetja Ricoh sloni na 4 temeljih za vodene delovne procese MWS, ki vključuje pametno delovno okolje, umetno inteligenco, avtomatizacijo ter digitalno izkušnjo pri nadzoru in kibernetski varnosti. Med COVID-19 pandemijo se je Ricoh odločil marketinško strategijo usmeriti na potrebe dela na daljavo, avtomatizacijo procesov in uporabo oblaka. Poskrbeli so za pametno in varno delovno okolje s podporno tehnologijo, ki ne potrebuje vzdrževanja.

Ricohova platforma integrira kognitivne rešitve, ki podjetjem pomagajo sodelovati izven svojih mej. Z uporabo že vzpostavljene infrastrukture, lahko zaposleni delijo svoje ideje, odločitve in naloge. Delovne procese podpirajo večopravilne naprave Ricoh, ki povezujejo ekipe s pomočjo različnih orodij. To pomeni, da je delo na daljavo povezano s pisarniškim delom preko digitalnega okolja, kjer lahko zaposleni uporabijo orodja kot so klepet, video konferenca, oblačna shramba in upravljanje z nalogami.

»V čast nam je, da nas je Gartner že tretje leto zapored nominiral za nagrado Magic Quadrant. IT in druge digitalne storitve, ki jih ponujamo uporabnikom, predstavljajo kar četrtino naše globalne prodaje. Veselimo se, da bomo v prihodnjih letih gradili na tem dosežku z lastnim razvojem in zunanjimi pridobljenimi storitvami, hkrati pa podpirali stranke pri njihovi digitalni preobrazbi,« pravi David Mills, direktor Ricoh Europe.

»Verjamemo, da je bil Ricoh ponovno priznan v Gartnerjevemu seznamu Magic Quadrant na podlagi naše neomajne osredotočenosti na poslovne prioritete naših strank. Ponosni smo na naše robustne in prilagodljive storitve, ki podpirajo spremembe v delovni kulturi, ki se vse bolj usmerja k organizaciji in individualni spretnosti,« dodaja Alberto Mariani, višji podpredsednik Ricoh Europe.

Več o tem na spletni strani vibor.si.

Vas zanima več iz te teme?
Ricoh tiskalniki laserski tiskalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku