Računalništvo, telefonija
09.11.2018 10:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh sedmo leto zapored vodilni ponudnik tiskalniških storitev

Ricoh je eno od tradicionalnih podjetij na področju tiskanja, ki se je uspelo uspešno preoblikovati glede na razvojne trende.
Ricoh je eno od tradicionalnih podjetij na področju tiskanja, ki se je uspelo uspešno preoblikovati glede na razvojne trende.

Po poročilu analitičnega podjetja Quocirca je Ricoh tudi letos ohranil primat vodilnega podjetja na trgu upravljanja tiskalniških storitev (MPS, angleško Managed Print Services). Na tem mestu je tako rekoč zasidran že sedmo leto zapored.

V poročilu Managed Print Services Landscape 2018 Quocirca ugotavlja, da Ricoh ostaja med najboljšimi na svojem področju in učinkovito sledi cilju izpolnitve potrebe strank po digitalizaciji. Podjetje je razvilo tudi širok portfelj storitev zunaj tradicionalnega MPS, med temi so ključne IT storitve, aplikacijske storitve in storitve trajnostnega razvoja.

Ricoh sledi razvojnim trendom

Ricoh je eno od tradicionalnih podjetij na področju tiskanja, ki se je uspelo uspešno preoblikovati glede na razvojne trende – predvsem po zaslugi osredotočenosti na upravljanje informacij, mobilnost in oblačnih storitev – in svojo ponudbo prilagoditi vsem organizacijam, ne glede na njihovo velikost.

Njihove MPS storitve delujejo v okviru storitev upravljanja dokumentov (MDS, angleško Managed Document Services). S svojimi strankami Ricoh sodeluje pri prilagajanju in optimizaciji informacijskih procesov, ki povečujejo učinkovitost ter skrbijo za varnost informacij.

Podjetje svojim strankam nudi širok nabor storitev: od aplikacijskih storitev, storitev za poslovne procese, komunikacijskih storitev, pametne pošte, do izobraževalnih storitev, pravne obdelave dokumentov, IT infrastrukture, storitev upravljanja dokumentov, tiskalniških storitev ter ostalih storitvev, ki pomagajo zadostiti edinstvenim potrebam vsakega podjetja oziroma organizacije.

Mislijo na prihodnost

Direktorica raziskave Quocirca Louella Fernandes pojasnjuje, da ima Ricoh odlične reference za tiskarske storitve tako pri strojni kot pri programski opremi. Je dobra izbira za podjetja, ki za svoje potrebe iščejo enega samega ponudnika, ki jim bo nudil vse, kar potrebujejo. Orjejo pa tudi ledino pri inteligentnih rešitvah komuniciranja, saj želijo pospešiti digitalizacijo, izboljšati agilnost in povečati učinkovitost poslovnih procesov.

David Mills, generalni direktor Ricoh Europe: »Veseli nas, da nas je Quocirca prepoznala kot vodilnega na svojem področju že sedmo leto zapored.« Zagotavljanje zanesljivih, prožnih in varnih storitev strankam je ključnega pomena, poudarja. »Tudi v prihodnosti želimo biti strankam v pomoč pri nadaljnjem razvoju v digitalni dobi.«

Za več informacij lahko obiščete spletno stran www.ricoh-europe.com. Več pa boste našli tudi na spletni strani uradnega zastopnika v Sloveniji, podjetja Vibor d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku