Računalništvo, telefonija
20.02.2019 12:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh Europe s kar dvema priznanjema Buyers Lab Award

Podjetje Ricoh Europe je prejelo kar dve priznanji, ki jih podeljuje organizacija Buyers Laboratory (BLI). Tu gre za priznanji v okviru prireditve 2019 Winter Pick Award, ki si ju je podjetje prislužilo na račun večpredstavnostnih tiskalnikov in kakovosti skeniranja.
Ricoh Europe s kar dvema priznanjema Buyers Lab Award
Ricoh Europe s kar dvema priznanjema Buyers Lab Award

Nova večopravilna naprava Ricoh IM C4500 A3 je bila priznana kot nadpovprečna, saj njena zmogljivost znaša kar 45 strani na minuto. Zasluge za to gredo napredni tehnologiji Ricoh Intelligent Scanning, ki je bila deležna nagrade kot izstopajoč dosežek na področju inovativnosti.

Izdelek, ki se razvija skupaj s potrebami uporabnikov

Večopravilna naprava Ricoh IM C4500 lahko tiska do 45 strani na minuto in ponuja možnosti skeniranja, kopiranja, zaključevanja, faksiranja in celo podporo za mobilno tiskanje. To je dejansko prva naprava podjetja Ricoh, ki temelji na osnovi tehnologije Always Current Technology, kar pomeni, da omogoča, da se tehnične zmožnosti njihovih izdelkov prilagajajo in razvijajo skupaj s potrebami uporabnikov.

Direktor raziskovanega laboratorija organizacije Buyers Laboratory (BLI) David Sweetnam je poudaril, da je podjetje Ricoh usmerjeno v izboljšanje digitalnega delovnega okolja in izdelavo orodij, ki so mu omogočile pridobitev kar dveh prestižnih zlatih nagrad v okviru prireditve 2019 Winter Pick Awards. Največja prednost njihovih rešitev je v tem, da so povsem prilagojene potrebam strank, in da gre za rešitve, ki so nadgradljive, kar pomeni, da lahko povsem ustrezajo zahtevam in potrebam posamičnega poslovnega okolja.

Potrditev, da delajo dobro

Podpredsednik za produktni marketing podjetja Ricoh Europe Olivier Vriesendorp je v zaključku dejal, da sta prejeti nadgradi s strani organizacije Buyers Laboratory (BLI) potrditev, da njihov vodstveni kader razvija najboljše možne naprave za zahtevni trg. Ker končnim uporabnikom nudijo prilagodljive in varne rešitve in storitve, to dejansko omogoča razvoj nadvse učinkovitega digitalnega delovnega okolja. Podjetje Ricoh Europe bo seveda še naprej pomagalo svojim strankam s pripravo naprednih tehnologiji, ki jim bodo prinesle prednost najnovejšega razvoja na trgu.

Če želite izvedeti več o novih tiskalnikih podjetja Ricoh Europe in o tehnologiji Always Current Technology, obiščite spletno mesto www.ricoh-europe.com. Več pa boste našli tudi na spletni strani uradnega zastopnika znamke Ricoh v Sloveniji, podjetja Vibor d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku