Računalništvo, telefonija
05.09.2014 16:20
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Revolucionaren robotski sesalnik?

Ena najhitreje rastočih evropskih znamk gospodinjskih aparatov prinaša napredno rešitev za čiščenje doma.
Revolucionaren robotski sesalnik?
Revolucionaren robotski sesalnik?

Samsung Electronics, inovator na področju gospodinjskih aparatov, je napovedal prihod Powerbota VR9000, napredne naprave za čiščenje doma z veliko močjo sesanja in najsodobnejšo Samsungovo senzorsko tehnologijo.

Powerbot VR9000 je velik razvojni korak naprej na področju čiščenja doma, saj presega vse omejitve, ki jih imajo navadni robotski sesalniki. Zahvaljujoč Samsungovi napredni digitalni inverterski tehnologiji ima kar 60-krat večjo moč sesanja od običajnih robotskih sesalnikov, širša krtača pokrije večje območje čiščenja, edinstvena tehnologija CycloneForce pa zagotavlja redkejše mašenje filtrov, zato je sesalnik precej učinkovitejši. Tu je še izboljšan senzorski sistem zaznavanja prostora FullView Sensor™, ki omogoča hitro in nemoteno gibanje po prostoru, saj se sesalnik spretno izogne vsem oviram na poti, obenem pa najde tudi skrite kotičke.

Samsungov Powerbot VR9000 se ponaša z izjemno učinkovitostjo sesanja, tri ključne točke pa bodo prispevale k čistejšim domovom po vsej Evropi.

Kot prva je tu Samsungova digitalna inverterska tehnologija, ki ustvarja 60-krat večjo moč sesanja od običajnih robotskih sesalnikov. Druga prednost je širša krtača, ki pokriva večje območje čiščenja, redkeje se tudi zaplete v kable ali niti preprog. Tretja točka pa je revolucionarna tehnologija CycloneForce, ki s centrifugalno silo loči smeti od zraka in jih zbira v zunanji posodi, zato je filter dlje časa čist in se redkeje zamaši. Ker je posoda prozorna, uporabnik vidi, koliko umazanije se je med sesanjem nabralo in kdaj je posoda polna.

S Powerbotom VR9000 bo konec skrbi, da boste prišli domov in našli robotski sesalnik zagozden v nekem kotu, stanovanje pa ne bo očiščeno. Powerbot z izboljšanim sistemom FullView Sensor™ zaznava več okolice in to natančneje od običajnih robotskih sesalnikov. Vrsta senzorjev zazna najmanjše prepreke na poti, kot so noge stolov in miz, zato jih sesalnik spretno obide.

S kolesi Easy Pass™ bo Powerbot VR9000 premagal tudi manjše ležeče ovire. Večja stranska kolesa imajo kar 105 mm premera, ohišje pa se dvigne za 15 mm, zato zlahka prevozi prepreke, kot so kabli ali pragi.

Še ena novost pri Powerbotu VR9000 je funkcija čiščenja Point Cleaning™, s katero bo čiščenje doma še natančnejše. Uporabnik usmeri žarek iz daljinskim upravljalnikom v želeni smeri čiščenja in sesalnik mu bo sledil. Zahvaljujoč funkciji Point Cleaning™ naprave med sesanjem ni treba prestavljati ročno, ampak se do želene točke odpelje sama.

Powerbot VR9000 bo v Evropi naprodaj v dveh barvnih različicah – temnejši kombinaciji zlate in črne (Airborne Copper) ter živahnejši kombinaciji modre in črne barve (Deep Blue).

Na sejmu IFA 2014, ki poteka v Berlinu od 5. do 10. septembra, bodo v Samsungovem razstavnem prostoru poleg Powerbota VR9000 na ogled še navadni baterijski ciklonski sesalnik Motion Sync Cordless VC8100 in ročni sesalnik Motion Sync Compact VC7000.


Prijavi napako v članku