Računalništvo, telefonija
20.09.2019 18:00

Deli z drugimi:

Share

Rešitev Vectra Cognito

Z učinkovitim, nenehnim spremljanjem ter analiziranjem dogajanje v vašem omrežju, prepoznajte dejansko nevarne varnostne grožnje ter se na njih pravočasno in primerno odzovite tako da sprožite ustrezne postopke za analizo in odpravo.
Odkrijte napadalce, še preden uspejo povzročiti škodo v vašem podjetju!
Odkrijte napadalce, še preden uspejo povzročiti škodo v vašem podjetju!

Ni pričakovati, da se bo hitrost sprememb ali razvoj groženj na področju kibernetske varnosti upočasnila. Še tako imenovane tradicionalne metode zaščite ne bodo več zadoščale, ampak jih bo potrebno združevati z bolj tehnološko inovativnimi mehanizmi.


Platforma Vectra Cognito je primer takega trenda. Z vključenimi mehanizmi umetne inteligence in strojnega učenja se spremeni v orodje, zmožno zaznati grožnje, ki jih drugi programi zgrešijo, čeprav so že ukoreninjeni v zaščiteno omrežje. Z uporabo modelov obnašanja, ki se nenehno učijo, razkriva skrite in neznane napadalce, ki poskušajo vohuniti, se razširiti in krasti.


Inteligentni sistem temelji na novem načinu analiziranja omrežnega prometa, edinemu preverjenemu in neodvisnemu viri, ki mu je med kibernetskim napadom mogoče zaupati.


Tako lahko sprejmete takojšnje ukrepe za preprečitev nadaljnje škode v omrežju.


Kako deluje rešitev Vectra Cognito, si preberite v Smart Com blogu >>

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku