Računalništvo, telefonija
26.03.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Redno spremljajte svoje naložbe

Na svetovnih finančnih trgih smo priče rekordnim nihanjem, saj na njih trenutno vlada predvsem strah, povezan z novim koronavirusom. Ključno vprašanje je, kako se znajti v tem okolju, in v ta namen vam ekipa Generali Investments tudi v teh razmerah stoji ob strani.
Izberite strokovnjake, ki jim lahko zaupate.
Izberite strokovnjake, ki jim lahko zaupate.

S finančnim svetovalcem prilagajate vaše naložbe razmeram na kapitalskih trgih in z njegovo pomočjo ohranjate dolgoročni pogled ter zastavljeno strategijo. Ob tem pri Generali Investments izpostavljajo, da so prenosi naložb znotraj Generali Krovnega sklada brezplačni in da so vam njihovi finančni svetovalci tudi v aktualnih razmerah na razpolago na daljavo.

Vsak teden s prispevkom na spletni strani Računalniških novic v sodelovanju z Generali Investments predstavimo eno izmed pravil načrtnega varčevanja.

Danes vam predstavljamo zadnje, sedmo pravilo varčevanja, ki ravno v trenutnih razmerah, ko je pomembno, da ostanemo budni in pozorni ter mirno vztrajamo pri zastavljeni strategiji, odigra ključno vlogo.

7. PRAVILO

Redno spremljajte svoje naložbe

Vaša prihodnost je vaša odgovornost. Pri Generali Investments priporočajo, da vsaj enkrat na leto preverite svoje naložbene cilje in zastavljeno strategijo ter ocenite, kdaj boste potrebovali svoja sredstva. Skupaj s finančnim svetovalcem lahko enostavno prilagajate vaše naložbe razmeram na kapitalskih trgih, saj so prenosi naložb znotraj Generali Krovnega sklada brezplačni.

Na voljo imate tudi Generali Investments brezplačno mobilno aplikacijo, s katero lahko ves čas spremljate svoje naložbe.

Prisluhnite finančni svetovalki Lidiji, ki v spodnjem video posnetku pojasni, kako lahko enostavno spremljate in optimizirate svoje naložbe znotraj Generali Krovnega sklada, da dosežete svoje zastavljene cilje.

Začnite varčevati pri Generali Investments – brez vstopnih stroškov, do 31. 3. 2020! Ko se odločate za varčevanje, si zaslužite, da vam svetujejo najboljši.

Preberite tudi članke preteklih tednov:


Prijavi napako v članku