Obvestila podjetij
26.07.2021 19:16
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Raztrgajte na družbenih omrežjih z novo serijo pametnih telefonov Samsung Galaxy A52

Najbolj cool pametni telefon za pripadnike generacije Z. Zavladajte na družbenih omrežjih z najnovejšim pametnim telefonom Samsung Galaxy A52!

Ali ima vaš mobilni telefon zmogljivo kamero? Ali lahko baterija vašega mobilnega aparata zdrži dovolj dolgo, da sledi vašemu življenjskemu slogu? Ali lahko z zaupanjem trdite, da ima vaš pametni telefon »top« zaslon? V kolikor ste na katero od teh vprašanj odgovorili z ne, potem je nastopil čas za nadgradnjo!

Novi pametni telefon Samsung Galaxy A52 je trenutno najbolj »cool« naprava. Ne glede na to, ali gre za objavo popolnega selfija na Instagramu ali snemanje naslednjega največjega hita na omrežju TikTok, vaš pametni telefoni Galaxy A52 predstavlja ključ do obvladovanja sveta socialnih medijev.

Zakaj je ta pametni telefon tako popularen?

  1. Vabilo vsem kraljem in kraljicam TikToka in Instragrama

Novi pametni telefon Galaxy A52 snema fotografije in videoposnetke v visoki ločljivosti, hkrati pa njegova vsestranskost, ter štiri kamere z močjo 64MP, z lahkoto zajamejo tudi najmanjše podrobnosti. Če želite, da je vaš »selfie« bombastičen, lahko uporabite do 30 različnih filtrov, ki temeljijo na umetni inteligenci, kar vam omogoča neprestano zbiranje všečkov. Zakaj torej ne bi izkoristili vseh filtrov za fantastični TikTok posnetek?

  1. Poslovite se od slabe kakovosti slik

Funkcija »Night Mode« vam omogoča, da zajamete vse potankosti nočnih prizorov. Če niste prepričani, ali želite v trenutku posneti video ali fotografijo, uporabite 4K video, kjer lahko posnetek samo z enim dotikom spremenite v visoko ločljivo 8MP sliko – zahvaljujoč možnosti 4K Video Snap.

  1. Uživanje v vsebini

Bi želeli videti objave drugih v visoki ločljivosti? Naj vaše ure brskanja po časovnicah družabnih omrežij postanejo pravo zadovoljstvo na zaslonu Super AMOLED z visoko stopnjo osveževanja do 120 Hz. In kaj je tukaj najboljši del? Ni vam treba skrbeti zaradi utrujenosti oči, saj lahko uporabite funkcijo Eye Comfort Shield, ki samodejno prilagodi barvno temperaturo zaslona glede na preteklo uporabo pametnega telefona. Četudi zaščita za oči ni aktivirana, zaslon avtomatsko zmanjša modro svetlobo na manj kot 12,5 % brez ogrožanja kakovosti. Neverjetno, kajne?

  1. Končno baterija, ki zdrži

Galaxy A52 ni odporen samo na vodo in prah, ampak je njegova zasnova v povečani zmogljivosti baterije, ki lahko zdrži tudi dva dni. Četudi ste pozabili polnilnik, vam kljub temu na letalu, vlaku ali avtobusu ne bo treba skrbeti, saj boste lahko brezskrbno še naprej preživljati čas na Youtube-u.

Vsi, ki se ne morete odklopiti od pametnega telefona veste, kako pogosto se lahko zgodijo neprijetne nesreče, ki pogosto povzročijo razpoke na ekranu. Zato obstaja možnost Samsung Care +, s katero si lahko popolnoma olajšate vsa popravila zaslona. Poleg tega pa imate tudi podaljšano garancijo in možnost kritja nenamernih poškodb.

Vodoodpornost je ena ključnih prednosti telefona Galaxy A52, saj je ta odporen proti polivanju, pljuskanju in škropljenju. Telefon je ocenjen s standardom IP67 in zdrži v do 1 metru globoki vodi do 30 minut, zato vaše vsebine lahko še vedno predvajate ali posnamete, čeprav se vaš telefon rahlo zmoči.

  1. Pozabite tudi na viruse – Samsung se zavzema za vašo varnost

Vas skrbi, da se bo po urah surfanja na spletu na vašem telefonu znašla zlonamerna programska oprema? Vam je všeč, da so vaši zasebni podatki zares zaščiteni? Samsung Knox na pametnemu telefonu Samsung A52 ščiti osebne podatke v realnem času. Četudi izgubite pametni telefon, vam nihče ne bo mogel vdreti v nobenega od vaših profilov na družbenih omrežjih in pridobiti ostalih dragocenih spominov in občutljivih podatkov.

Na spletnem naslovu Galaxy A52 | Specifikacije & Kamera | Samsung SI si lahko podrobno ogledate kaj vam pravzaprav ponuja pametni telefon Galaxy A52 in zakaj je ta resnično »Awesome«.

Izkoristite program zvestobe Samsung Lounge v aplikaciji Samsung Members za številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Ugodnosti programa zvestobe Samsung so na voljo tudi na pametnem telefonu Galaxy A52, in sicer do dve leti po aktivaciji vašega računa. Več informacij najdete na spletnem naslovu: Samsung Members | Aplikacije in Storitve | Samsung SI

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več