21.01.2011 13:38
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

RAZPRODAJA PROJEKCIJSKE OPREME

RAZPRODAJA PROJEKCIJSKE OPREME
RAZPRODAJA PROJEKCIJSKE OPREME

Ker je svetovna finančna kriza prizadela prav vsa področja (s svetlimi izjemami), so ljudje bolj pozorni na potrošnjo prav vsakega evra. Tudi podjetja zato trošijo bolj premišljeno.

Seveda pa kljub temu želimo vsi slediti trendom, predvsem na IT področju. Prav zato tudi podjetje LESTRA d.o.o., ki se specializirano ukvarja s projekcijsko tehnologijo, pripravlja posebne razprodaje zalog, akcije določenih artiklov in odprodajo demo opreme. Na njihovih spletnih straneh si lahko ogledate ugodne ponudbe.

V kolikor želite ponudbo prilagojeno vašemu poslovnemu prostoru, vam lahko pripravijo opremo za celotno konferenčno sobo. Iz široke ponudbe projektorjev, projekcijskih platen, žarnic za skoraj vse projektorje ter vse pripadajoče opreme, se bo našla tudi oprema za vas.

Nekatere modele projektorjev in platen pa si lahko ogledate tudi v njihovi demo sobi.

Opremite vaš poslovni prostor ali hišni kino z vrhunsko opremo po sprejemljivih cenah. Obiščite spletno stran www.centerprojekcije.si in privarčujte pri nakupu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku