Računalništvo, telefonija
18.08.2020 13:08
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razmišljate o 3D tiskalniku? Tu je ugoden začetni model

3D tiskalnik Creality Ender-3 Pro
3D tiskalnik Creality Ender-3 Pro

3D tiskalniki so cenovno vse bolj dostopni, posebej če govorimo o tistih za domačo uporabo. Njihova najbolj očitna prednost je hitra in enostavna izdelava predmeta. Z uporabo različnih filamentov s pomočjo 3D tiskalnika ustvarimo izdelke, ki imajo uporabno vrednost, pa naj so to igrače ali kaj bolj resnega.

3D tiskalnik Creality Ender-3 Pro je zanimiv 3D tiskalnik, ki ga ponujajo pri spletnem trgovcu Ebay za zgolj 169,99 evra in sicer na TEJ SPLETNI POVEZAVI. Omenjeni 3D tiskalnik je kljub relativno nizki ceni izredno natančen, saj možnost odstopanja znaša zgolj 0,1 milimetra. Poleg tega lahko tiska predmete, velike do 220 x 220 x 250 milimetrov. Doseže največjo hitrost tiskanja 180 mm/s pri debelini plasti 0,1 do 0,4 milimetra. Opremljen je z visokokakovstnim LCD zaslonom. Je pa potrebno tiskalnik najprej sestaviti.

Kot filament lahko uporabite PLA. Uporaben je lahko tudi za modeliranje igrač in drugih izdelkov ali njihovih delov. Tiskalnik Creality Ender-3 Pro je eden boljših tiskalnikov na trgu v svojem razredu, meri pa 44 x 44 x 46,5 centimetra. 3D tiskalnik Creality Ender-3 Pro, ki ga ponuja spletni trgovec Ebay, bo po ceni 169,99 evra na voljo le kratek čas, zato ne gre odlašati.

Poslali vam ga bodo iz evropskega skladišča na Češkem, tako da zanj ne boste plačali carine, pa tudi poštnina je brezplačna. Več preberite TUKAJ.Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku