Igre
06.08.2015 15:46

Deli z drugimi:

Share

Razer Orbweaver Chroma: Najboljši igričarski pripomoček!

Igralna plošča Razer Orbweaver Chroma je nepogrešljiv pripomoček ljubiteljev akcijskih računalniških iger.
Igralna plošča Razer Orbweaver Chroma je nepogrešljiv pripomoček ljubiteljev akcijskih računalniških iger.

Vsi napredni igričarji več kot dobro vedo, da računalniška miška in tipkovnica odločilno vplivata na kakovost igranja najzahtevnejših računalniških iger – predvsem akcijskih. Tokrat se je v množici proizvajalcev igričarskih perifernih enot ponovno izkazalo nam dobro poznano podjetje Razer, ki nas sicer že dalj časa razvaja z nadvse zmogljivimi in kakovostnimi igričarskimi komponentami. Njihovi nadobudni inženirji so namreč pripravili napredno igralno »ploščo« Orbweaver Chroma, ki združuje miniaturno tipkovnico z osemsmerno računalniško miško.

Igralna plošča Razer Orbweaver Chroma je opremljena s kar 30 tipkami, ki so povsem programljive, osemsmerna računalniška miška oziroma miniaturna palica pa lahko služi tako za premik v igri kot za aktivacijo ključnih ukazov. Tipkovnica ima na voljo tudi osvetlitev ozadja, in sicer je na voljo kar 16,8 milijonov različnih barvnih odtenkov. Igralna plošča Razer Orbweaver Chroma je seveda na voljo skupaj z oblačno storitvijo Razer Synapse, ki poskrbi, da se vse naše nastavitve varno shranijo v oblak in so nam vedno dosegljive kjerkoli in kadarkoli.

Nadvse zanimiva igralna plošča Razer Orbweaver Chroma je primerna tako za desničarje kot levičarje, brez težav pa lahko prenese tudi najhujše obremenitve. Novost bo na voljo še pred koncem poletja, zanjo pa bo po vsej verjetnosti potrebno odšteti okoli evrskega stotaka.


Prijavi napako v članku