Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
30.01.2024 09:24
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi 3D skener brez markerjev: Freescan Trio

FreeScan Trio postavlja nove standarde v svetu 3d tehnologije: zmanjša čas priprave na skeniranje, saj ne potrebuje markerjev, hkrati pa poveča učinkovitost.
Foto: Shining3D
Foto: Shining3D

Začenjamo novo poglavje v svetu 3D digitalizacije z vrhunskim izdelkom podjetja SHINING 3D – predstavljamo vam 3D skener FreeScan Trio, ki postavlja nove standarde v svetu 3D skeniranja.  Ta inovacija postavlja nov standard na področju metrologije in bo nepogrešljiva v svetu visokotehnoloških 3D skenerjev.

FreeScan Trio je oblikovan za doseganje vrhunske učinkovitosti in natančnosti. 98 laserskih črt in trojni sistem kamer z ločljivovstjo 5MP, omogoča marker-free skeniranje. Ta edinstvena funkcionalnost izjemno olajša pripravo na projekte, še posebej tiste z obsežnimi objekti.

Z neverjetno hitrostjo zajemanja 3 010 000 točk/s, se FreeScan Trio uvršča med najhitrejše prenosne 3D skenerje v svojem razredu. S širokim vidnim poljem, ki meri 650 x 580 mm, omogoča zajemanje večih podatkov z manj prehodi, kar izjemno optimizira celoten postopek skeniranja.

Različni načini skeniranja:

  • 98 laserskih črt: Brez označevalcev, izjemna hitrost skeniranja do 3.010.000 točk/s.
  • 26 laserskih črt: 650 x 580 mm vidno polje za hitro 3D skeniranje.
  • 7 laserskih črt: Industrijska kakovost, 5 MP kamere za zajem izjemnih podrobnosti.
  • 1 laserska črta: Optimiziran kot kamere za žepe in luknje.

Dodatno je vključen način fotogrametrije, s pomočjo katerega lahko ustvari visoko kvalitetne 3D podatke z volumetrično natančnostjo do 0,02 mm + 0,015 mm/m in to brez uporabe markerjev.

Z naprednimi zmogljivostmi je FreeScan Trio pripravljen preoblikovati vaš pristop do 3D skeniranja. Njegova revolucionarna tehnologija je nepogrešljiva za industrije, kot so proizvodnja, inženiring, kontrola kakovosti in oblikovanje.

Za več informacij o skenerju kliknite TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 3WAY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 3WAY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3WAY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več