Računalništvo, telefonija
10.02.2006 10:03
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvaki Lenova


Nina v akciji

Lenovo, globalni IT opremljevalec in sponzor Zimskih olimpijskih iger je danes naznanil imena 11 športnikov, tako imenovanih Prvakov Lenova, ki bodo sodelovali na prihajajočih Olimpijskih igrah. Med športniki, ki prihajajo iz ZDA, Norveške, Kitajske in Nemčije, je tudi slovenska predstavnica Nina Bednarik.

Športniki bodo pomagali promovirati široko zastavljeno kampanjo podjetja Lenovo v okviru Olimpijskih iger, katere cilj je izboljšati prepoznavnost znamke Lenovo, utrditi enotnost med zaposlenimi po celem svetu in okrepiti poslovanje z globalnimi poslovnimi partnerji.

Lenovo je oskrbelo izbrane športnike z računalniško opremo, ki jim pomaga pri vsakodnevnih treningih in jim hkrati omogoča komuniciranje s prijatelji, družinami in občudovalci iz celega sveta. Med ekipo mladih športnikov je tudi slovenska predstavnica, Nina Bednarik, odlična 24-letna športnica iz Škofje Loke, ki je nedavno osvojila laskav naslov slovenske državne prvakinje v smučanju po grbinah (freestyle moguls). Slovenijo bo na Zimskih olipijskih igrah v Torinu zastopala v akrobatskem smučanju, v disciplini smučanja po grbinah. Sodelovanje s podjetjem Lenovo je Nina pospremila z besedami: “V čast mi je da sem skupaj z ostalimi športniki v skupini Prvakov podjetja Lenovo, ki bodo tekmovali na Zimskih olimpijskih igrah v Torinu. Veliko ljudi se ne zaveda kako zelo se športniki zanašamo na tehnologijo – skoraj vsak dan uporabljamo prenosnike za analizo posnetkov treningov. Pomembno nam je tudi da ostanemo v stiku z družinami in oboževalci po celem svetu”.


Prijavi napako v članku