Računalništvo, telefonija
14.05.2014 14:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prva DATA CENTER konferenca v Sloveniji

Konferenca Podatkovni centri je edinstveni tovrstni dogodek pri nas. Združuje vse relevantne informacije o načrtovanju, izgradnji, upravljanju ter vodenju sodobnih, energetsko učinkovitih podatkovnih centrov.
Prva DATA CENTER konferenca v Sloveniji
Prva DATA CENTER konferenca v Sloveniji

Konferenca Podatkovni centri je edinstveni tovrstni dogodek pri nas. Združuje vse relevantne informacije o načrtovanju, izgradnji, upravljanju ter vodenju sodobnih, energetsko učinkovitih podatkovnih centrov. Zanesljivi in na izpade odporni podatkovni centri so eden od osnovnih pogojev za zagotavljanje neprekinjenega poslovanja velike večine sodobnih podjetij, saj so le ta v preteklosti postala vitalno odvisna od delovanja informacijskih sistemov.

Vsebinsko je konferenca razdeljena na ločena sklopa, ki obravnavata teme s področja ureditve podatkovnih centrov, njihovega vzdrževanja oz. upravljanja ter teme s področja nudenja ali najema kolokacijskih storitev oz. storitev »v oblaku«.

V prvem sklopu bodo na konferenci predstavljene najmodernejše tehnologije, rešitve in pristopi k urejanju energetsko učinkovitih podatkovnih centrov ter njihove podporne infrastrukture.

Drugi sklop je namenjen prvenstveno uporabnikom in ponudnikom kolokacijskih storitev in storitev »v oblaku«. V tem sklopu bodo predstavljene posamezne storitve, načini zagotavljanja in merjenje kvalitete teh storitev, merila za medsebojno primerjanje storitev ter zahteve, ki jih uporabniki moramo postaviti ponudnikom teh storitev.

Poseben poudarek pa bomo na konferenci položili na uspešne, vzorčne projekte. V Sloveniji je bilo v preteklih letih izvedenih nekaj projektov izgradnje ali prenove obstoječih centrov, ki zaradi svoje zahtevnosti, celovitosti ali zasnove izstopajo iz povprečja. S kratkimi predstavitvami izstopajočih in uspešnih projektov bomo omogočili prenos izkušenj med tistimi, ki so takšne projekte že izvedli, in tistimi, ki bi to še želeli.

Konferenca je namenjena vsem tistim, ki se srečujejo s problematiko podatkovnih centrov, njihove zasnove, upravljanja, ali pa so le uporabniki centrov. Udeleženci bodo na konferenci pridobili informacije in znanje, kako se lotiti projektov ureditve centrov, kako v obstoječih centrih urediti poslovne procese, kako postaviti prave in celovite zahteve pred ponudnika takšnih storitev, predvsem pa bodo spoznali sodobne smernice in trende v tehnologijah podatkovnih centrov.

Program je še v pripravi. V primeru, da želite predstaviti vašo tehnično rešitev ali storitev ali pa vas zanima sodelovanje na DATA CENTER KONFERENCI kot predavatelj jih lahko kontaktirate na info@palsit.com ali na 05 338 48 59.

Veselimo se sodelovanja in snidenja z vami na edinstvenem dogodku v Sloveniji – na DATA CENTER KONFERENCI.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PALSIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PALSIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konferenca INFOSEK, 21. - 23. 11. 2012

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PALSIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku