Telefonija
19.09.2008 09:39
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prostoročno telefoniranje s HCB-108

Eno izmed vodilnih podjetij na področju mobilne telefonije, Sony Ericsson, je

širši javnosti predstavilo nov izdelek Bluetooth(™) HCB-108. Gre za prostoročni avtomobilski telefon, ki omogoča udobne pogovore, medtem ko ste s svojim avtom na poti.

Vse, kar morate storiti za uporabo, je, da telefon pritrdite s priloženo sponko na vzvratno ogledalo, pri čemer seveda ne potrebujete nobenih žic, saj gre prenos podatkov preko Bluetooth(™) tehnologije, in že lahko nemoteno opravljate svoje telefonske pogovore. Enostavna namestitev hkrati pomeni tudi to, da ga lahko preprosto in učinkovito prestavljate med vozili ali pa ga uporabljate v pisarni kot konferenčni prostoročni telefon.

Prednost telefona HCB-108 je tudi v tem, da zagotavlja najdaljši čas pogovorov od

vseh konkurenčnih izdelkov na trgu, saj omogoča kar 25 ur neprekinjenega pogovora. Zmožen je tudi digitalne obdelave signala (DSP), izničevanja šuma in zmanjševanja nadležnega odmeva.

Prostoročni avtomobilski telefon HCB-108 bodo zato verjetno z odprtimi rokami sprejeli posamezniki, ki morajo ostati v telefonskem stiku na poti in si hkrati želijo vrhunske kakovosti zvoka in stilsko dovršenega izgleda telefona. Telefon bo zaenkrat na voljo v dveh barvnih različicah; in sicer v črni in srebrni. Na trgovinskih policah ga lahko pričakujemo jeseni, cena pa naj bi bila po naših podatkih zmerna.


Prijavi napako v članku