Računalništvo, telefonija
04.04.2010 16:13
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prosto dostopna programska oprema ServerView poenostavlja upravljanje fizičnih in virtualnih strežnikov

Podjetje Fujitsu je danes predstavilo programsko opremo ServerView Resource Coordinator VE Preview (RCVE Preview), vstopno različico svoje popularne opreme za nadzor in upravljanje strežnikov, ki poenostavlja upravljanje fizičnih in virtualnih strežnikov v okolju Primergy strežniških rezin.
ServerView Resource Coordinator
ServerView Resource Coordinator

Ob vse večjem prehajanju podjetij na uporabo virtualnih okolij, z željo znotraj svojih dinamičnih infrastruktur zagotoviti največje zmogljivosti, postaja upravljanje strežniških rezin, ki poganjajo množico virtualnih strežnikov, vse bolj zahtevno.

Podjetje Fujitsu zmanjšuje kompleksnost z uvedbo programske opreme RCVE Preview, ki omogoča IT skrbnikom pregled nad vsemi fizičnimi in virtualnimi strežniki v okolju Primergy strežniških rezin preko enega vmesnika.

Brezplačna programska oprema omogoča spremljanje celotnega sistema strežniških rezin, vključno s podrobnimi informacijami o operacijskih sistemih in programski opremi za virtualizacijo. Programska oprema omogoča dodatno označevanje virtualnih strežnikov in poenostavlja vpogled v delovanje posameznega virtualnega strežnika ter omogoča zagon, zaustavitev in ponovni zagon (reboot) le-teh.

“Z omogočenim pregledom nad strežniškimi rezinami, vse do nivoja spremljanja obremenitev posameznega strežnika, je enostavneje napraviti potrebne prilagoditve – kot na primer premikanje virtualnega strežnika med posameznimi sistemi – in zagotoviti, da celotni sistem strežniških rezin deluje z optimalno obremenitvijo in zmogljivostjo,” pravi Rolf Strotmann, podpredsednik oddelka Enterprise strežnikov in programske opreme pri Fujitsu Technology Solutions.

ServerView RCVE Preview omogoča centralizirano in poenoteno spremljanje fizičnih in virtualnih strežnikov Fujitsu PRIMERGY BX600 in BX900 ‘Dynamic Cube’ okolij. Brezplačna programska oprema je popolno združljiva s polno verzijo programske opreme ServerView Resource Coordinator VE (RCVE), paketom za upravljanje celotnega okolja fizičnih in virtualnih strežnikov, vključno s kloniranjem virtualnih sistemov, visoko razpoložljivostjo in podporo vseh Fujitsu PRIMERGY strežnikov ter strežnikov drugih proizvajalcev.

Fujitsu RCVE Preview se dobavlja skupaj z vsakim novim PRIMERGY BX sistemom. Brezplačno pa je na voljo tudi na spletni povezavi: http://ts.fujitsu.com/products/standard_servers/system_management/rcve_preview.html

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku