Računalništvo, telefonija
30.07.2011 11:28

Deli z drugimi:

Share

Pronet ProLIS pri Naj lekarni leta 2010

Na letošnjem izboru Naj lekarna 2010 je laskavi naslov za najbolj cenjeno lekarno v Sloveniji prejela Lekarna Brod, ki pri vsakodnevnem delu uporablja Pronet Lekarniški informacijski sistem – ProLIS.
Lekarna Brod
Lekarna Brod

Lekarna Brod z ga. Barbko Babnik, mag. farm. na čelu, je zasebna lekarna, ki na podlagi koncesije opravlja javno lekarniško dejavnost. Dejavnosti lekarne so preskrba prebivalstva z zdravili na recept in brez recepta, medicinskimi pripomočki, sredstvi za nego in vzdrževanje zdravja, prehranskimi dopolnili in drugimi izdelki.

K zmagi je pripomogel tudi profesionalen odnos in zaupanje v podjetje Pronet, Kranj, d.o.o., ki lekarno podpira z informacijskim sistemom za vodenje poslovanja lekarne (ProLIS) do segmenta finančnega računovodstva. Z njim je mogoče v celoti spremljati prodajo (gotovinska prodaja, izdaja na recepte, izdaja na naročilnice), nabavo, proizvodnjo in si ustvariti elektronski zapis izdanih zdravil o pacientih.

Program ProLIS je integriran še s spletno lekarno, ki obvladljivost lekarniškega informacijskega sistema še bolj poenostavi. Lekarna Brod uporablja program ProLIS brezskrbno že vrsto let, saj se zavedajo pomena in prednosti, ki jih tovrstno poslovanje nudi za pohitritev, pocenitev in poenostavitev poslovnih procesov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku