Računalništvo, telefonija
08.08.2015 14:37
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Projektorji za najbolj zahtevne

Projektorji za najbolj zahtevne
Projektorji za najbolj zahtevne

Pri nakupni odločitvi projektorja je potrebno upoštevati več različnih dejavnikov kot si vzdržljivost, stroški obratovanja in mobilnost. Vendar so za zahtevne uporabnike pomembeni ločljivost HD, svetilnost in kakovost leče. Predstavlja najpomembnejši dejavnik pri nakupni odločitvi za podjetja z visokimi zahtevami. Večina projektorjev na trgu uporabnikom ponuja svetilnost v razponu od 3.000 do 5.000 lumenov. Na vrhu ponudbe pa se nahajajo alternative, ki presegajo omenjene vrednosti. V to kategorijo izdelkov spada med drugim serija projektorjev 515 podjetja Optoma.

Projektorji serije 515 ponujajo svetilnost do 6.000 lumenov in so namenjeni izključno poslovnim uporabnikom ali izobraževalnim ustanovam, ki nameravajo projektorje uporabljati nadpovprečno veliko. K temu pripomore dolga življenska doba žarnice.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ponuja ohišje projektorja možnost nastavljanja višine, in s tem naklona, na vseh štirih kotih. Rešitev se kot primerna izkaže v primeru, da projekcija ne pade na pravokotno površino. Omenjena rešitev omogoča primeren prikaz vsebin ne glede na okoliščine.

Poleg visoke svetilnosti je v vsakdanjih poslovnih situacijah pomembna tudi možnost uporabe različnih priklopov. Projektorji serije 515 tako ponujajo dva priključka za HDMI, DisplayPort in tudi najnovejšo tehnologijo HDBaseT, ki omogoča prenos slike visoke ločljivosti do razdalje 100m po enem CAT5 (ali boljšem) kablu.


Prijavi napako v članku