Računalništvo, telefonija
23.09.2010 13:22

Deli z drugimi:

Share

Majhna razdalja, velika slika

Majhna razdalja, velika slika
Majhna razdalja, velika slika

V mesecu septembru je Sharp razširil področje svojega portfelja projektorjev z ekstremnim širokim kotom in izjemno kratko razdaljo projeciranja z projektorjem PG-D2870W v WXGA ločljivosti (1.280 x 800 točk) in njegovih 3.000 ANSI lumnov zagotavlja kontrastno razmerje 2.000:1.

Projektor Sharp PG-D2870W ima širokokotno lečo, katera omogoča veliko sliko z razdalje zgolj 0,9m, ki doseže diagonalo slike že 152 cm (60”).

Še več, ko projektor namestimo pod strop, s svojo napredno tehnologijo ne slepi nastopajočega. Poleg tega vključuje Sharp PG-D2870W tehnologijo Brilliant Color ™ s šest-segmentnim barvnim kolesom kateri omogočata, da so slike omamljive kakovosti. V projektorju je vgrajena 3D ready tehnologija.

S pomočjo Short-Throw tehnologije lahko prezentacije potekajo v še tako majhnem prostoru. Projektor lahko namestimo pod strop, ne da bi pri tem zaslepili nastopajočega. Kratka razdalja projeciranja in širokokotna leča neovirano projecirata podobo na steno ali zaslon s strani do 130°.

Njegova teža je samo 2,9 kg in ima vmesnike za VGA, S-Video, Video, HDMI, DTV, LAN, USB tel delovanje žarnice do 5.000 delovnih ur.

Odlikuje ga Sharp-ov unikatni omrežni sistem, ki omogoča nadzor projektorja na daljavo z možnostjo pošiljanja sporočil o napaki na izbrani naslov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku