Računalništvo, telefonija
01.11.2018 14:21
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Projektor s sliko, ostro kot britev

.. Naj gre za predavanje, videoklic ali športni dogodek na prostem, projektorji so nepogrešljiv del našega vsakdana, čeprav na to marsikdaj sploh ne pomislimo ..
Projektor s sliko, ostro kot britev
Projektor s sliko, ostro kot britev

Slika, ostra kot britev, razumna cena in čim manj vzdrževanja po nakupu. To je nekaj pogojev, ki jih mora danes izpolnjevati profesionalni projektor. V dobi tehnologije, s katero smo obdani z vseh strani, se z manj težko zadovoljimo. Za kateri koli dogodek pač gre, s sliko na ogromnem platnu vsekakor pritegnemo več zanimanja in pozornosti kot brez nje.

Ko je govora o profesionalnih projektorjih, gremo težko mimo novega NEC PX1005QL. Ta združuje najvišjo kakovost slike z nizkimi stroški vzdrževanja. Laserski 4K projektor serije PX z imenom NEC PX1005QL zagotavlja izjemno kakovost slike, ki jo zagotavlja visoka svetlost z do 4K vhodnega signala in edinstveno tehnologijo za obdelavo barv. Rezultat je slika z izrazitejšemi podrobnostmi kot kdaj koli prej.

V podjetju NEC so svoje dolgoletne kinematografske izkušnje uporabili za snovanje izdelka, ki ustreza hitro rastočemu povpraševanju po velikih digitalnih platnih v prostorih za sestanke, sejnih dvoranah, izobraževalnih ustanovah, pa tudi za digitalizacijo na prodajnih mestih ali pri prostočasnih aktivnostih. NEC PX1005QL povezljivost in obdelavo prihodnosti zagotavlja s številnimi 4K vhodi, vključno z Quad 3G SDI, dvema DisplayPort vhodoma in HDMI, USB tip A, OPS režo… Serija PX lahko različne vhode prikazuje vzporedno, na primer za video in Powerpoint.

Projektorji PX1005QL z laserskim svetlobnim virom omogočajo višje nivoje svetlosti v kombinaciji z nizkimi stroški delovanja, možnostjo projekcije na velike zaslone in manjšo porabo energije. Naprava praktično ne zahteva vzdrževanja, v njeni življenjski dobi pa tudi ni potrebe po menjavi panelov ali filtrov. Podjetje za izdelek jamči 20.000 delovnih ur. Idealen je tako za velike kot za manjše ustanove in prizorišča ter na primer šole. Za relativno nizko ceno dobite odličen projektor, ki od vas ne bo zahteval ničesar.

Svetlost 10.000 ANSI lumnov omogoča zelo veliko sliko izredne kakovosti in zagotavlja najvišjo raven natančnosti. Uporabnik, osredotočen na kakovost, bo užival v nizkih začetnih in operativnih stroških.

Projektor ima popolnoma prilagodljivo 360 stopinjsko namestitev, edinstveno geometrijsko nastavitev in podporo 3D. Omogoča tudi namestitev različnih objektivov glede na potrebe uporabnika. Za več informacij ali nakup obiščite spletno stran www.pcplus.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku