Računalništvo, telefonija
23.05.2013 19:29

Deli z drugimi:

Share

Prodanih že milijon Prestigio tabličnih računalnikov MultiPad!

Znamka Prestigio beleži rast prodaje na različnih tržiščih po svetu. V segmentu tabličnih računalnikov pa so dosegli pomemben prodajni mejnik - milijonti tablični računalnik MultiPad.
Prodanih milijon tablic Prestigio
Prodanih milijon tablic Prestigio

Pri Prestigio® so ta teden objavili novico, da je podjetje prodalo že milijonti tablični računalnik. Glede na poročilo in podatke podjetja, je model MultiPad 7.0 Prime Plus, milijonti kos tabličnega računalnika, prodalo zastopništvo za Prestigio® na bližnjem vzhodu. Prestigio® je vstopil na tržišče tabličnih računalnikov šele pred dvema letoma z namenom zadostiti vse večjemu povpraševanju kupcev v tem segmentu in rezultati podjetja govorijo sami zase. Tržni delež Prestigio® tabličnih računalnikov na tržiščih mobilnih naprav ima od meseca do meseca konstantno rast. Lahko bi rekli, da ima znamka na segmentu tabličnih računalnikov vodilno vlogo.

Poleg tega je v zadnjih dveh letih Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO postal najbolje prodajani model tabličnega računalnika glede na eno izmed poročil znamke Prestigio®. V mesecu marcu so dodaten uspeh dosegli pri Prestigio® Srbija. Po poročanju agencije GfK v poročilu MediaTablets market je namreč v marcu 2013 Prestigio® Srbija dosegel kar 41% tržni delež glede na število prodanih kosov.

Naslednji izziv za znamko Prestigio? Dva milijona tablic do konca 2013!

Ne poznate Prestigio ?

Prestigio je lastna znamka podjetja ASBIS, ki je dinamičen mednarodni prodajalec vrhunske tehnologije, IT komponent in zabavne elektronike. Podjetje ASBIS ima v Sloveniji svoje prostore v Trzinu pri Ljubljani. Prestigio se uvršča med 5 najbolje prodajanih znamk tabličnih računalnikov in je številka 1 na trgu mobilne navigacije v državah srednje in vzhodne Evrope. Blagovna znamka Prestigio ponuja ekskluzivno kombinacijo elegance, prefinjenosti, visoke kakovosti izdelkov, napredne tehnologije in vrhunskega oblikovanja v več kot 70 državah. Glavni cilj je zagotavljati višjo kakovost življenja z dostopnimi, luksuznimi izdelki na področju informacijske in zabavne tehnologije za moderen življenjski slog. Prodajna ponudba zajema tablične računalnike, bralnike e-knjig, pametne mobilne telefone, GPS navigacijske naprave in DVR avtomobilske kamere, osebne računalnike, naprave za shranjevanje podatkov ter razne dodatke. Kot blagovna znamka Prestigio® stremi k zagotavljanju inovativnih in zanesljivih izdelkov v odgovor naraščajočemu povpraševanju po dostopnih, sodobnih izdelkih povezanih z informacijsko tehnologijo in zabavno elektroniko. Za več informacij obiščite www.prestigio.si ali www.asbis.si .

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku