Tablični računalniki
30.11.2021 08:41
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Privlačna tablica Lenovo za slabih 290 evrov

Lenovo je priznani proizvajalec računalnikov, tablic in ostale potrošniške tehnologije. Znan je po kakovostnih izdelkih in številnih zadovoljnih uporabnikih po vsem svetu.
Lenovo Xiaoxin Pad Pro tokrat po akcijski ceni.
Lenovo Xiaoxin Pad Pro tokrat po akcijski ceni.

Lenovo Xiaoxin Pad Pro je tablični računalnik z 11,5-palčnim (29,2-centimetrskim) OLED zaslonom na dotik, na katerem boste jasno videli še tako majhne podrobnosti. V tablici Lenovo Xiaoxin Pad Pro boste našli procesor Qualcomm Snapdragon 730G. Za tekoče delovanje bo poskrbelo 6 gigabajtov delovnega pomnilnika (RAM), za shranjevanje priljubljenih vsebin pa je na voljo 128 gigabajtov prostora.

Sistem za zaščito oči zmanjšuje utrujenost oči, ki jo povzročijo utripajoči zasloni in škodljiva modra svetloba. Baterija velikosti 8600 mAh podpira hitro polnjenje in bo zagotavljala, da boste lahko delali ali se zabavali doma ali na poti.

Kot se za tablico spodobi, moramo z njo rokovati previdno, je pa tablica Lenovo Xiaoxin Pad Pro zaščitena s trdnim »oklepom« iz aluminijeve zlitine, tako da ji kar tako ne boste prišli do živega. Debela je zgolj 5,8 milimetra in enostavna za prenašanje in uporabo.

Opremljena je s štirimi kamerami. Dvojna sprednja omogoča tudi odklepanje tabličnega računalnika s prepoznavo obraza. Prav tako pa ga lahko odklepate s prstnim odtisom. Dvojna kamera na zadnji strani in 120-stopinjski širokokotni objektiv sta kot nalašč za zajemanje privlačnih fotografij. Vgrajeni zvočniki (4×1,5W) podpirajo zvočni učinek Dolby ATMOS za boljšo kakovost zvoka.

Tokrat je privlačna tablica na voljo v spletni trgovini Cafago. Če vas zanima več ali bi radi opravili nakup, KLIKNITE NA POVEZAVO.

Tablični računalnik Lenovo Xiaoxin Pad Pro je zdaj na voljo za 286,39 evrov, ponudba pa velja do 31. decembra oziroma do odprodaje zalog. Prodajalec obljublja, da za izdelek ne boste plačali carinskih dajatev (duty free).

Vas zanima več iz te teme?
Lenovo tablični računalniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več