Življenjski slog
28.02.2024 11:12

Deli z drugimi:

Share

Prihranite do 1000 evrov s Tratnjek subvencijo

Prihaja revolucija v ogrevanju vašega doma! Klima center Tratnjek v partnerstvu z Samsungom predstavlja edinstveno priložnost za vstop v svet okolju prijaznega in izjemno učinkovitega ogrevanja.
Zunanja enota toplotne črpalke Samsung EHS Mono R290 in notranja enota Samsung ClimateHub. Foto: Samsung
Zunanja enota toplotne črpalke Samsung EHS Mono R290 in notranja enota Samsung ClimateHub. Foto: Samsung

Z združitvijo napredne tehnologije, visoke energetske učinkovitosti ter izjemno privlačnih subvencij do 1000 €, ki vam jih podarja Klima center Tratnjek do 1.4.2024, je zdaj čas, da zmanjšate stroške ogrevanja in stopite korak naprej v prihodnost.

Kombinacija državne in dodatne subvencije!

Poleg subvencij Klima centra Tratnjek imate še eno odlično priložnost. Vložite vlogo za državno subvencijo EKO sklada ter si tako zagotovite dvojno subvencijo. Subvencijo EKO sklada lahko vložite za vse modele toplotnih črpalk Samsung. Z dvojnim finančnim vložkom boste dosegli ne le okolju prijazno ogrevanje, temveč tudi znatne prihranke.

NOVA toplotna črpalka: Samsung EHS MONO R290 z vgrajeno črpalko

Prvi odlični novici sledi še druga. Samsung preseneča z novo toplotno črpalko Samsung EHS MONO R290 z vgrajeno črpalko, ogrevalno rešitev za stanovanjske hiše. Na voljo je v različnih kapacitetah – 5, 8, 12 in 16 kW. EHS Mono R290 uporablja hladilno sredstvo R290 z zelo nizkim GWP. Poleg nizkega GWP EHS Mono R290 za ogrevanje domov stalno zagotavlja toplo vodo do temperature 75°C, zato je primerna tudi za zamenjavo ogrevalnih sistemov v starejših stanovanjskih prostorih. Ima zanesljivo ogrevalno zmogljivost tudi pri nizkih temperaturah, in sicer do -10°C. Za strokovnjake ima dodatno prednost, saj sta namestitev in vzdrževanje enostavna in brez potrebe po certifikatu F-gas.

  • 75°C pri -10°C
  • 100 % moč do -10°C
  • Delovanje do -25°C
  • Tiha – do 35dB.
Elegantna toplotna črpalka Samsung EHS Mono R290 z vgrajeno črpalko.

Inovacije, ki jih prinaša toplotna črpalka Samsung EHS MONO R290

  1. Večja učinkovitost z večjim izmenjevalcem toplega zraka: EHS MONO R290 dosega izjemno učinkovitost ob nižji porabi energije, saj ima večji izmenjevalec toplote. Z večjo površino izmenjevalca toplote dosega do 39,6 % večjo učinkovitost.
  2. Prilagodljivost za različne potrebe: Na voljo je v različnih kapacitetah, od 5 do 16 kW, kar omogoča prilagajanje glede na specifične zahteve projekta. Manjše enote so visoke le 850 mm, kar olajša postavitev.
  3. Enostavna namestitev in servisiranje: Zunanja enota je oblikovana za enostavno namestitev, notranje komponente pa so dostopne preko stranske plošče, kar olajša vzdrževanje in servisiranje.
  4. Tiho delovanje: Inovativne tehnologije zmanjševanja hrupa zagotavljajo tiho delovanje že od 35 dB(A), kar omogoča nemoten vsakdan.
  5. Estetski dizajn za moderen izgled: EHS MONO R290 se ponaša s temno sivo barvo in črnim rešetkastim dizajnom, kar zagotavlja sodoben in estetski videz.

Vstopite v novo dobo ogrevanja s toplotno črpalko Samsung R290, ki vam jo omogoča Klima center Tratnjek v sodelovanju s Samsungom. S to izjemno priložnostjo, podprto z visoko učinkovitostjo, prijaznostjo do okolja in dodatnimi subvencijami do 1000 €, se odločite za trajnostno ogrevanje ter naredite korak v prihodnost vašega doma in našega planeta. Ne zamudite te priložnosti, ki vam omogoča, da prihranite pri stroških ogrevanja in prispevate k ohranjanju okolja. Sprejmite odločilen korak k energetski učinkovitosti že danes!

Več najdete na spletni strani www.tratnjek.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TRATNJEK.
Vas zanima več iz te teme?
Samsung toplotne črpalke


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več