Računalništvo, telefonija
22.01.2020 09:50
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sodobne programske rešitve OPTIPOS – za trgovine, gostinstvo in storitve

Kakovosten POS sistem vam lahko pomaga do bolj učinkovitega in uspešnega posla, po drugi strani pa lahko slab POS sistem predstavlja tveganje za vaš posel, ker vam ne zagotavlja dovolj podatkov, da bi lahko sprejemali dobre odločitve. Zato izbire nikar ne prepustite naključju. Preden se odločite za nakup, morate dobro poznati svoje potrebe in kaj dejansko potrebujete.
Rešitev je primerna za trgovine, storitve in gostinstvo.
Rešitev je primerna za trgovine, storitve in gostinstvo.

OPTIPOS programi so rezultat dolgoletnih bogatih izkušenj in so v največji možni meri prilagojeni uporabniku in potrebam davčne blagajne. Rešitev je primerna za TRGOVINE, STORITVE IN GOSTINSTVO, vključno z daljinskim natakarskim naročanjem. OPTIPOS je sodobna programska rešitev za maloprodajo, ki so jo razvili z namenom, da vam olajša poslovanje. Primerna je za preprosto blagajniško poslovanje, hkrati pa so razvili tudi verzijo za večje zahtevnejše sisteme. Omogoča:

 • izdajanje računov, sprejem plačil,
 • vodenje zalog,
 • poročila, ki vam omogočajo vpogled v vaš posel in lahko pomagajo do kakovostnih odločitev,
 • poenostavi proces vodenja zalog in naročanja blaga, dnevno prihrani čas, saj konec dneva ni treba zaključevati knjig,
 • poenostavi poslovanje,
 • bolj se boste lahko posvetili vašim strankam, saj se ne boste potrebovali ukvarjati z delom programa,
 • daljinsko naročanje.

Dostop do podatkov od koderkoli

Dodatna prednost OPTIPOS programa je ta, da gre za program, do katerega se dostopa v oblaku, kar pomeni, da lahko spremljate dogajanje v trgovini, gostinskem lokalu ali storitvenem lokalu od koderkoli in tako lahko hitreje sprejmete pomembne odločitve, hkrati pa prihranite pri denarju in času.

Program je enostaven za uporabo in uporabniku prijazen, a kljub temu vključuje vse funkcije, potrebne za vse vrste prodaje. Blagajnik porabi zelo malo časa in kolikor je mogoče malo korakov pri vnosu in izdaji računa. Uporabnik prihrani pri času učenja, strankam hitro postreže in izda račun. Zaradi zelo zanesljivega programa ni zastojev pri delu.

Program OPTIPOS odlikuje zanesljivost in odzivnost in ga je možno uporabljati na vseh vrstah naprav: računalnikih, prenosnih tablicah in pametnih telefonih. Multi platforma ponuja namestitev programa na Windows, Linux in Android sisteme. Vmesniki so enostavni in pregledni in ne ovirajo hitrosti dela.

Skupaj s tehničnimi rešitvami ponujamo uporabnikom tudi odzivno pomoč in podporo.


Daljinsko naročanje OPTIPOS

Zmogljiv in sodoben sistem daljinskega natakarskega naročanja vam omogoča:

 • hitrejšo postrežbo, tudi do 30 %,
 • zmanjšanje napak pri naročilih na 0 %,
 • večjo učinkovitost dela zaposlenih v lokalu,
 • porabljenega manj časa za nepotrebne poti od mize do mize in od mize do pulta,
 • natakar lahko nameni več časa gostom,
 • mize se hitreje »obračajo«.

Predvsem pa pomembno prispeva k zadovoljstvu gostov, da se bodo z veseljem vračali k vam, saj jim poleg dobre hrane in pijače mnogo pomenita tudi kakovostna in hitra postrežba ter hitra izdaja računa.

BREZPLAČNA DEMO VERZIJA

Preizkusite brezplačno DEMO verzijo OPTIPOS programa in preverite, kaj vse vam omogoča. Prenesite demo verzijo programa.OPTIMA solutions d.o.o.

Ukrajinska 24a, 2000 Maribor

www.optipos.si

info@blagajne.com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIMA SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku