Računalništvo, telefonija
22.01.2014 12:43

Deli z drugimi:

Share

Pridobite več s pravim izobraževanjem

Vzemite si čas in naredite nekaj tudi zase: nadgradite svoje strokovno znanje in kompetence ter s tem dvignite svojo vrednost in prepoznavnost kot IT-strokovnjak.
Pridobite več s pravim izobraževanjem
Pridobite več s pravim izobraževanjem

Informacijska tehnologija neprestano napreduje in se razvija, proizvajalci računalniške opreme svoj nabor produktov nenehno izboljšujejo, posodabljajo in mu dodajajo nove funkcionalnosti. Nadgrajevanje znanja je tako postalo nujno, da bi ostali v koraku s časom in uspešno upravljali z informacijskim sistemom v svojem podjetju. Z izbiro pravega izobraževanja pa boste tudi v znatni prednosti pred drugimi, saj boste razpolagali z najnaprednejšim znanjem na trgu in boste pri svojem delu še bolj učinkoviti in konkurenčni.

V okviru Arrow ECS Akademije vam ponujamo kakovostna izobraževanja s področja najnovejših IT-tehnologij in najrazličnejših proizvajalcev IT-opreme. Z letom 2013 se je naboru izobraževanj pridružil še IBM, saj je bil Arrow izbran kot IBM Global Training Provider za IBM-ovo programsko opremo, strežnike in rešitve za shranjevanje podatkov.

Naš uspeh ima dva temelja!

Arrow ECS Education izhaja iz velike mednarodne skupine, ki se ukvarja z distribucijo tehnoloških rešitev z dodano vrednostjo. Naše delovanje temelji na dveh značilnostih, ki sta globoko ukoreninjeni v naš sistem.

  • Po eni strani kot distributer odlično poznamo tehnologije izdelkov, ki jih tržimo. Tehnologije se nenehno razvijajo, z njimi pa tudi naše izobraževalno osebje, ki skrbi za to, da ste vedno deležni le najboljšega in najnovejšega strokovnega znanja.
  • Po drugi strani pa nas korporativna kultura navdušuje, da si nenehno prizadevamo za večjo učinkovitost in uspešnost. Raziskave učinkovitosti in zagotavljanja rezultatov nam vedno znova kažejo, da se je pomembno učiti iz vsakdanjih izkušenj. Za nas so praktične izkušnje št. 1, zato v okviru naših tečajev stremimo k temu, da udeleženci pridobljeno znanje nemudoma izkoristijo v praksi.

Pri Arrow ECS sledimo vašim ciljem. Ravno zaradi tega, ker izhajamo iz prakse, vas razumemo in vemo, kaj je za vas pomembno.

Naša izobraževanja se redno posodabljajo in vključujejo najnovejše izdelke, programe in orodja, ki jih razvijajo najrazličnejši ponudniki in razvijalci tehnoloških rešitev. Naš izbor inštruktorjev temelji na praksi in izkušnjah, zato izbiramo samo tiste inštruktorje, ki so najbolj usposobljeni in vas bodo naučili več.

Zakaj izbrati izobraževanje Arrow ECS?

  • Z udeležbo na naših izobraževanjih boste imeli na voljo najučinkovitejše orožje, ki bo pripomoglo ne samo k bolj učinkovitemu delu, ampak tudi k večji konkurenčnosti.
  • Ker so napake drage in urniki vedno polni, ker je celovito poznavanje IT-tehnologij vaša največja prednost in ker je certificiranje vedno plus! Arrow ECS Akademija vas spremlja pri vašem vsakdanjem stremenju k odličnosti!
  • Ker vam zagotavljamo miren spanec s takšnim nivojem storitve, kot si jo zaslužite: visoko kakovosten tečaj s fokusom na naprednih tehnologijah.
  • Z Arrow ECS Akademijo ste lahko prepričani, da je vaš trening direktni produkt, ki temelji na praksi in izkušnjah.

Za vas smo pripravili najnovejše izobraževanje VMware vSphere: Install, Configure, Manage verzija 5.5, ki se ga lahko udeležite že 10. marca v Ljubljani. Pripravili pa smo tudi IBM-ova izobraževanja s področja programske opreme, strežnikov in sistemov za shranjevanje podatkov.

Vabimo vas, da nas obiščete in pregledate celoten nabor naših izobraževanj na: http://edu.arrowecs.eu/si/ in http://edu.arrow.com/ibm/si/.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Arrow ECS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Arrow ECS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip izobraževanj

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Arrow ECS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku