Triki in nasveti
17.03.2019 16:00

Deli z drugimi:

Share

Pridobite bančni račun v Evropi, Veliki Britaniji in ZDA

Kolikokrat ste že potrebovali odprt bančni račun v Evropi, ali pa v Veliki Britaniji, ali pa ZDA, ali pa Avstraliji? Vse to lahko pridobite popolnoma brezplačno z nadvse zanimivo storitvijo.
Prenos denarja po svetu, brez dodatnih skritih stroškov
Prenos denarja po svetu, brez dodatnih skritih stroškov

TransferWise ponuja prav to. S pomočjo spletnega portala si lahko ustvarite bančni račun v samo nekaj minutah, kateri je brezplačen za osebno uporabo in je na voljo tudi v Sloveniji.

Po registraciji lahko pridobite bančne podatke za Nemčijo, Veliko Britanijo, ZDA in Avstralijo. Podjetje namreč odpre posebne tekoče račune v teh državah, ki so popolnoma vaši, na katere lahko prejemate denar, lahko pa ga tudi sami naložite s pomočjo bančnega nakazila ali kar s pomočjo kartice.

Prav tako lahko pošiljate denar v tujino s pomočjo njihove storitve, katera je veliko cenejša od klasičnih bank in uporablja menjalni tečaj, takšenga, kot lahko najdete na Googlu (brez skritih provizij).

Podjetje ima sedež v Veliki Britaniji in je v skladu z vsemi zakoni EU in deluje popolnoma varno, kot tudi ima dovoljenje za opravljanje storitev povezanih z elektronskim denarjem.

Za konec pa še pomembna informacija. Koliko vse skupaj to stane? No, uporaba bančnih računov in plačilne kartice je popolnoma brezplačna. Tudi plačilno kartico MasterCard za spletne nakupe pridobite popolnoma brezplačno, brez dodatnih skritih stroškov.

Registrirajte se preko spodnje povezave in pridobite vaš prvi prenos denarja popolnoma brez provizije.

Brezplačno ustvarite svoj račun -> http://bit.ly/RN-TransferWise


Prijavi napako v članku