Računalništvo, telefonija
25.09.2016 13:12

Deli z drugimi:

Share

Preverite, kaj vsega zmorejo pametna očala Snapchat!

Očala Snapchat Spectacles bodo zagotovo poenostavila objavo video vsebin na spletno storitev Snapchat.
Očala Snapchat Spectacles bodo zagotovo poenostavila objavo video vsebin na spletno storitev Snapchat.

Podjetje Apple je že večkrat dokazalo, da programska oprema deluje najbolje na skrbno izbrani strojni opremi. Za enak korak so se odločili tudi pri podjetju Snapchat. Njihovi inženirji so namreč pripravili nadvse zanimiva pametna očala, ki so namenjena izključno uporabnikom spletne storitve Snapchat, ki je nadvse priljubljena predvsem pri mladih.

Pametna očala Snapchat Spectacles so opremljena s kakovostno spletno kamero, ki se s pametnim mobilnim telefonom lahko poveže tako preko brezžične povezave Wi-Fi kot modrozobe povezave Bluetooth. Kamera lahko zajema videoposnetke z zornim kotom 115 stopinj. Pametna očala Snapchat Spectacles delujejo na enak način kot mobilna aplikacija Snapchat, saj je z njimi mogoče zajemate videoposnetke zgolj do dolžine desetih sekund.

Zanimiva pametna očala Snapchat Spectacles bodo na prodaj v treh modnih barvah, in sicer v rdeči, modri in črni. Maloprodajna cena za novost je postavljena na preračunanih 116 evrov. Novost bo sprva žal po vsej verjetnosti na voljo le v Združenih državah Amerike, in sicer v zelo omejenih količinah. Če pa se bo ta med uporabniki »prijela«, bomo zagotovo ta očala lahko prej ali slej kupili tudi pri nas. Njihova maloprodajna cena naj bi se gibala okoli 130 evrov.

Kakšne prednosti prinašajo pametna očala Snapchat Spectacles si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/Snapchat-Spectacles.


Prijavi napako v članku