Računalništvo, telefonija
19.05.2018 07:00

Deli z drugimi:

Share

Preverite, ali bo Xiaomi odprl fizično trgovino tudi pri nas!

Xiaomi bo svojo fizično trgovina Mi Store kmalu odprl tudi pri nas!
Xiaomi bo svojo fizično trgovina Mi Store kmalu odprl tudi pri nas!

Kitajsko podjetje Xiaomi je eden od največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, njegovi izdelki pa so precej cenejši od priznanih imen. Podjetje ima za naslednjih nekaj let kar ambiciozna načrte, saj računa na to, da bo občutno povečalo obseg poslovanja na svetovnem trgu, in sicer na področju pametnih mobilnih telefonov in drugih naprav. Zaradi tega ne preseneča, da kitajsko podjetje Xiaomi želi povečati število svojih fizičnih trgovin zunaj Kitajske, in sicer za okoli dva tisoč v naslednjih nekaj letih po vsem svetu, vključno z evropskim trgom.

Podjetje Xiaomi je držalo zadano obljubo, saj je pravkar odprlo svojo prvo fizično trgovino na Dunaju, in sicer v okviru nakupovalnega središča Shopping City South. Trgovina Mi Store se razprostira na 120 kvadratnih metrih, v njen pa imajo obiskovalci možnost preizkusiti izdelek pred nakupom. Tu dejansko najdemo številne zanimive pametne mobilne telefone, ki se odlično prodajajo, kot so Mi A1, Redmi Note 5A, Redmi 4X, Mi Max 2, Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi 5A in Mi Mix 2. Poleg tega stranke v fizični trgovini podjetja Xiaomi uživajo tudi druge prednosti nakupa izdelkov iz uradnih trgovin, kot sta na primer uveljavljanje garancije in servisna podpora. Pole tega so tu izdelki na voljo po zelo privlačnih cenah.

Če nimamo možnosti se odpeljati na Dunaj ali pa nas to ne zanima, nič zato, saj bo fizična trgovina Mi Store podjetja Xiaomi kmalu na voljo tudi pri nas. Kitajski proizvajalec telefonov je namreč zagotovil, da bo njegove fizične trgovine zelo kmalu odprl tudi v Sloveniji. Čeprav datum, kdaj se bo to dejansko zgodilo ni bil razkrit, verjamemo, da se bo to zgodilo še pred koncem letošnje jeseni.


Prijavi napako v članku