Telefoni
21.01.2010 15:49
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prestižni mobilni telefon Sony Ericsson Vivaz

Ali sploh še potrebujemo digitalne fotoaparate in kamkorderje?
Ali sploh še potrebujemo digitalne fotoaparate in kamkorderje?

Podjetje Sony Ericsson je širši javnosti razkrilo svoj novi pameten mobilni telefon Vivaz, ki se lahko pobaha z bogatimi večpredstavnostnimi funkcijami, modno obliko in vsestransko uporabnostjo. Mobilni telefon Vivaz je kos tudi najzahtevnejšim opravilom, saj je opremljen z zmogljivim procesorjem in nadvse priljubljenim mobilnim operacijskim sistemom Symbian S60 5th Edition.

Pametni mobilni telefon Sony Ericsson Vivaz je kot nalašč za zajemanje nepozabnih trenutkov, saj je opremljen z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 8,1 milijonov točk, ki vključuje stabilizator slike, funkcijo za prepoznavo obrazov in možnost zajemanja visokoločljivih filmskih posnetkov formata 720p. Novinec ponuja prav vse, kar potrebujemo pri vsakdanjih opravilih. Opremljen je namreč z radijskim sprejemnikom FM, navigacijskim sistemom A-GPS, brezžično povezavo Wi-Fi, izhodom za televizijo in 8,13-centimetrskim zaslonom ločljivosti WVGA (640 x 360 točk).

Pametni mobilni telefon Sony Ericsson Vivaz bo sprva naprodaj le onkraj luže in bo na voljo v štirih barvnih odtenkih (Moon Silver, Cosmic Black, Galaxy Blue in Venus Ruby). Čeprav podjetje Sony Ericsson še ni razkrilo maloprodajne cene novinca, bo ta, vsaj glede na to, kar mobilnik ponuja, vse prej kot nizka.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku